Reklama

Reklama

Dolanův cadillac

  • Velká Británie Dolan's Cadillac (více)

Robinson ztratil ženu svého života, Elizabeth, která měla svědčit proti jednomu z největších zločinců Jimmymu Dolanovi. Než došlo k soudu, zahynula záhadně při „nehodě“. Zoufalý Robinson chce za každou cenu spravedlnost, a když selžou všechny legální prostředky, bere pomstu do svých rukou. Dolan jezdí ve svém cadillacu po dálnici a právě tu si zvolil Robinson jako místo odplaty… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (81)

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Ano, opět thriller a opět VB. Ta na to má prostě buňky. Jeff Beesley konečně přihodil do kotle něco, co pořádně zamíchalo světovou kinematografií. Kdo čeká, nudnou a klasickou hru na kočku a na myš, tak má částečně pravdu, ale rozhodně s takovýmto nasazením herců. Kdo čeká hektolitry krve nebo drastické přestřelky a závody aut, je také ,vedle. Čeká ho velmi nenápadný, nicméně velmi povedený thriller bez zbytečných dějových zvratů, ale hlavně, bez patetického konce ()

LIVINGDEAD

všechny recenze uživatele

Tom Robinson (Wes Bentley) je klidný a poctivý učitel. Jeho svět je, ale převrácen vzůru nohama, když se jeho žena stane náhodným svědkem vraždy a následně je pak zabita Jimmym Dolanem (Christian Slater). Jimmy je drsný a nepřemožitelný mafián v Las Vegas. Robinson - posedlý duchem své ženy, přísahá znenáviděnému vrahovi pomstu. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

První hodina se docela vleče a oproti přímočaré povídce události zbytečně natahuje, ale poslední půlhodinka filmu reputaci docela napravuje. Slater je prima a Wes Bentley se taky snaží. Kingova povídka je o dost lepší i když nepatří zrovna k mým nejoblíbenějším a s filmem je to hodně podobné. Není to nic světoborného, ale za podívaní (přečtení) to stojí. P.S: V úvodu mě naštvalo nenápadné slovní zaměnění hadráka Dolana za megasvini Flagga. Kingovi fandové ví o čem mluvím. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Vcelku slušné psycho, které by ovšem chtělo vzít a kompletně předělat, aby to byl taky vcelku slušný film. Ve finálním aktu se nachází mnoho potenciálu. Věřím, že nějaký talentovaný režisér a ne pouze televizní rutinář by to dokázal udělat tak, že by půlka kina ještě v půlce titulků zmrzle seděla zaražená do sedaček. Takhle je to nicméně tak, že půlka diváků odejde od televize, ještě než to skončí. ()

Mr.Nigga 

všechny recenze uživatele

Naprostá slabota a zklamání. Díky dlouhé stopáži postrádá drive Kingova originálu, navíc přidává zbytečný balast okolo a přitom vynechává některé věci z knihy, které prohlubují příběh. King často u svých románů ze začátku nudí a má velice svižné vyvrcholení. To ovšem neplatí u krátkých příběhů ze kterého tento film vychází a přitom se chová stejně (první hodina nicmoc, konec velice dobrý). Herecké výkony nejsou vyloženě špatné, ale místy je cítit křeč a přehrávání a tím kazí jinak dobrou scénu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel od května do června 2008 v Kanadě (Moose Jaw a Regina) a USA (Las Vegas). (GASTON73)

Reklama

Reklama