Reklama

Reklama

Pohřběte je hluboko

Obsahy(1)

Při přepadení dostavníku uloupí banda zločinců padesát tisíc dolarů a zlato, které patří americké armádě. Po stopách desperátů se vydává kapitán Norton, jeho pomocníkem se shodou okolností stane lupič zvaný El Chilac. (Hans.)

Recenze (9)

raduna01 

všechny recenze uživatele

Banda ničemů uloupí zlato patřící americké armádě. Ta pověří kapitána Nortona pátráním po zlodějích. K překvapení všech si za společníka vybere Huntera, zločince odsouzeného k smrti. Norton věří, že s jeho pomocí vypátrá ukradené zlato. Sami dva se vydávají po stopě početné zločinecké tlupy. Jejich cesta, v níž nechybějí nástrahy a nebezpečí, je plná zvratů ve vztazích mezi hlavními postavami. Vždyť právě kapitán Norton chytil Huntera a málem ho dostal na šibenici. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Další béčko, do kterého použili scény z jiných filmů, proto je spousta přestřelek neoddůvodněných. Nicméně zase tak špatný to nebylo, i když příběh nedává moc smysl - voják zachrání život zločinci, kterého předtím dostal na šibenici (za co?), aby dostali banditu, který ukradl zlato armádě, zločinec se ho snaží podrazit, než zjistí, že ten, po kom jdou, je jeho bratr (co si udělali?), s kterým žije dívka, kterou vězeň miloval (ale stejně tam nějak není oddůvodněná). Do toho se ještě připlete banda mexičanů (s vůdcem, který připomíná Bronsona), která jde po zlatě, které momentálně drží ta druhá banda. K tomu několik částí zřejmě chybí, takže to vypadá, že se stalo něco a zatím se stalo něco úplně jiného. Navíc hlavní záporák jenom dobře vypadá, ale nic víc. Ale ten film táhne dvojka sympaťáků (Craig Hill tu působí mnohem líp, než tentýž rok v Lo voglio morto) a hlavně skvělá hudba Nica Fidenca. Takže nakonec 3*. ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Tohle je klasický béčkový (či spíše céčkový) spaghetti, navíc s nevhodnou hudbou. Takže na mne tento film jako celek dělá dojem nechtěné karikatury. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Až priamočiary, zbytočne nasilu sa hrajúci béčkový koprodukčný špageťák zo šesťdesiatych rokov, bez čo i len jediného revizionisticky fundamentálneho prvku. Bez Leoneho strihačských a obrazových kvalít, bez nejakých súvislejších celkových fragmentov. Zato s vyškerenými ksichtami, klišé scenárom a nemou réžiou. Výrazný podpriemer. ()

Galerie (59)

Reklama

Reklama