Reklama

Reklama

Zakázané radovánky

(TV film)
  • Francie Plaisirs défendus
Pornografický
Francie, 2005, 89 min

Obsahy(1)

Patrik a Julie jsou skutečně šťastnou dvojicí. To se ale nedá říct o jejich přátelích. Manželství jedněch se rozpadá a vztah druhé dvojice se ocitl ve stojatých vodách nudy. Když jim nabídnou pomoc a navrhnou společné erotické hrátky, setkají se s nečekanou reakcí... (oficiální text distributora)

Recenze (7)

manali 

všechny recenze uživatele

Slušně napsané, průměrně zahrané. To se jen tak nevidí. Vnímal jsem víc příběh než erotiku. Rozhodně nechápu to nízké hodnocení. Ve skutečnosti je to docela slušné i na low costovou produkci. Nečekal jsem nic převratného ani se nic takového nekonalo, ale byla to legrace. I docela uvěřitelná, žádná fantazie. Prostě příběh zeživota:-) ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Čirou náhodou jsem na to narazil, když to dávali večer na Nově a musím říct, že ten děj je lehce naivní.. Kdyby se k tématu voyerismu takhle kladne stavěli všichni (hlavně ženy), no to by to tady vypadalo. Ale jinak ty "akční" scény a také vizáž hereček byla docela kladná:) navíc dialogy jsou šíleně plytké, pořád omílání stejných kravin dokola. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Film je natočený miestami výrazne amatérsky, ako keby ručnou kamerou nezabehnutým kameramanom. Samozrejme sú tam aj relatívne kvalitné pasáže. Nič to nemení na tom, že dej ma zaujal viac než som čakal. Herečky su celkom pohladné a v rámci žánru film radím medzi tie najlepšie. Váhal som či udelím 3*, alebo 4*. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama