Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pan Bone (Michael Jai White) dodržuje dané sliby, a aby mohl splnit ten, co dal ve vězení svému teď už mrtvému příteli, musí se zúčastnit několika pouličních zápasů. To ho vynese výše, tam kam potřeboval, aby se seznámil se správnými lidmi. Dodrží své slovo či nikoliv? (c.tucker)

Recenze (154)

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Pro snímky s bojovou tématikou mám obvykle slabost, ale tahle slátanina mi zrovna moc k srdci nepřirostla. Michael Jai White je nepochybně kvalitní bojovník, ale o to horší herec. Scénář je strašně tupý a vykrádá všechno co může. Občas mi to přišlo i nechtěně vtipné. Pro fanoušky žánru je Bone určitě koukatelný, jednu hvězdičku dávám jako odpověď zdejšímu vysokému hodnocení. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Po té co jsem shlédnul Jai Whita v neporazitlný 2 jsem zápatral v jeho filmografii, co by od toho to držitele 7 černých pásku stálo za shlédnutí a musím říct, že tohle byl fakt nářez a tento herec ce mi zamlouvá čím dál více! Zápletka jednuchá, když opuští vězení dá slib kamarádovi, že najde jeho dítě a ženu a postará se o ně. Zůčastí se několika poluičních zápasů, po kterých stoupá jeho reputace, až dojde na zápas s neporazitelným hamermanem, kterého samozřejmě porazí a dostává se na večírek k mafiánskému bosovi, co drží jako svojí lehkou děvu právě přítelovu ženu. Získá jí na svojí stranu, avšak musí bojovat s nejlepším pbojovníkem světa, kterého odmítne a tak je vlákan do pasti, kdy nakonec nabídku musí příjnout a čelí tváří v tvář zápasníkovi... Bojové scény naprosto dokonalé, White(Bone) předvádí pěkné techniky a vymakané tělo! Prostě akční mlátička jak má být :-) ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

Osuchanejsi pribeh sa asi ani neda najst a nepomoze tomu ani pokus o lacne moralizovanie nad temou rasizmu. Najvacsim sklamanim vsak pre dany typ zanru s bijcom Michael Jai Whiteom je nizky level bojovej choreografie. Vsetko prilis strojene, umelo precvicovane a navyse aj samotny White ako keby siel iba na pol plynu - je tazkopadnejsi, pomalsi a celkovo menej vykonny :) Jemnymi variaciami predvedie zo svojho "best of the best" arzenalu"iba" svoj stvorkop - vsetko ostatne v cele so zaverecnym borcom malo presvedcive. Proti Undisputed II. zial razny krok dolu kopcom... . ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Čisté akční béčko,které má sice jednoduchý scénář,jako je syn vesnického debila a televizní rosničky,ovšem dokonale baví a funguje.Může za to hlavně obsazení hlavní role a dost dobře natočené souboje a nechybí ani špetka toho černého humoru ;-) Michael Jay White je doslova stroj na zabíjení.Klasické tupé negerské kecy z jeho úst nezní vůbec trapně,naopak z nich šel respekt a s lehkou mírou nadšení je hltáte,protože ten chlap je fakt machr.Kriminálka z Ghetta spojená do Van Dammova Lvího Srdce,splnila,co měla,zabavila mě na nudný páteční večer v prudérově.Finální bitka byla ukázkou parádního bojového stylu a jako bonus přihoďte nejvíc sexy herečku jakou znám...Nonu Gaye ( za pět minut sní,bych se pokusil vydržet s Whitem v ringu aspoň deset vteřin :-D ) Oddychový béčko,nic víc,nic míň.70%. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosto perfektní záležitost. Ideálně zvolený čas, režisér se s ničím nemaže a naservíruje nám akci od začátku do konce. MJW hraje opravdu přesvědčivě, a jeho kolegové jsou na tom podobně. Zkráceně - akce od začátku do konce, u niž herci odvádějí to, co se od ní čeká, a k tomu nás doprovází solidní hudba. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Když Isaiah Bone (Michael Jai White) přihlašuje Angelu (Michelle Belegrin) na klinice, je ujištěn, že je vše anonymní. Později, když James (Eamonn Walker) pošle své lidi, aby ji přivedli zpět, najdou její pokoj podle jmenného seznamu na recepci. (jarkolar)
  • Bojovou choreografii filmu vymyslel Michael Jai White (Isaiah Bone). (ČSFD)
  • Michael Jai White má čierne pásy v siedmich druhoch bojových umení: shotokan, goju-ryu, tang soo do, kyokushin, kobudo, taekwondo a iaido, wushu kung-fu. [zdroj Muscle & Fitness] (joske88)

Reklama

Reklama