Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film je inšpirovaný skutočným príbehom strašných vrážd, ktoré sa stali trom ženám. Mladá reportérka Chalinee je zvedavá, čo sa skrýva za týmito tajomnými prípadmi, a tak začne hľadať ďalšie informácie. Pri pátraní objaví dom, v ktorom boli tieto tri ženy zabité ich milencami. Keď však vstúpi do domu, nájde niečo oveľa desivejšie než si čo i len dokázala predstaviť. (ywulka)

(více)

Recenze (11)

foundation 

všechny recenze uživatele

Nakoniec iba slabší priemer, alebo skôr mierny podpriemer. Dobrý atmosférický začiatok potom postupne začínajú nahrádzať úplne zbytočné pasáže slúžiace výhradne k potiahnutiu stopáže do veľmi nezdravej dĺžky. Miestami to má skvelú aj keď dosť samoúčelne vyrobenú atmosféru a nejakej poriadnej ľakačky som sa tiež nedočkal. Scenár veľmi slabý, triky televízne a pointa na záver sa tiež nekoná. No skrátka na môj vkus to malo až priveľa vaty a primálo nejakého podstatného deja. V tomto prípade by som ani neodporúčal pozerať. Možno jedine notorickým fanúšikom ducharín. ()

fililipekk 

všechny recenze uživatele

Tohle mě prostě baví, super duchařina. Mladá Shalinee pracuje na reportáži krvavých vražd ve starém baráku (ten dům, neskutečnej, moc se mi líbil) a ponořuje se hlouběji a hlouběji a čeká ji mnoho nepříjemných překvapení. Hlavní herečka super a dr. Charlerm- dobrej vyšinutec. Atmosférka jak má bejt. ()

Reklama

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Hodně muziky za poměrně málo peněz, je vidět vynalézavost, s jakou jsou poměrně laciné triky využity k hutné atmosféře. Místy velice dobré, místy méně, dost mě rozladilo jakési "vysvětlení po vysvětlení", kdy ke všem funkčním prvkům museli ještě plácnout historické pozadí, ze kterého jsem si ukroutil hlavu. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Docela obstojná thajská duchařina, která sice není kdovíjak děsivá, ale má solidní atmosféru a hlavně teda velmi, ale opravdu VELMI pohlednou hlavní hrdinku. :-) Ústředním motivem filmu je strašidelný dům, ve kterém přibývá jakési zlo, které postihne každého, kdo do něj vstoupí – tohle je samozřejmě scénář prudce ohraný, ale v tomto případě je to zabaleno do kvalitního duchařského obalu, protože pasáže v domě jsou opravdu povedené a nabíhá při nich husí kůže. Mimo něj to už takový zázrak není, ale zmíněný anděl v hlavní roli vše bohatě vynahrazuje. Škoda jen zbytečně melancholického závěru, který zavání lacinou telenovelou, no ale dejme tomu. Přesto film za podívání myslím stojí. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Tento horor som si pustil bez akejkoľvek predchádzajúcej informácie o ňom, vôbec som nevedel do čoho idem a nakoniec ma neuveritelne prekvapil. Nachádzam len samé superlatívy. Príbeh bol zaujímavý - niečo na spôsob The Amityville Horror krížené s ducharinou, o prekvapivé zvraty nebola núdza, atmosféra hustla každou minútou, strašidelné scény fungovali na výbornú, herecké výkony v rámci žánru tiež skvelé (najviac s veľmi sympatickou hlavnou hrdinkou .-), malo to aj výborné audiovizuálne prevedenie, ktoré nepôsobilo prehnane ako vo väčšine dnešných thajských hororoch (napr. z posledných, čo som videl - The Spiritual World alebo Video Clip). Pre mňa jeden z najlepších thajských horor, aké som videl. Len sa divím, že tento režisér pred týmto filmom natočil takú priemernosť akou je The Victim. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama