Reklama

Reklama

Manželé Col (Lara Flynn Boyle) a Walker (Colin Ferguson) si až doteď žili docela bezstarostným životem. Žít v tiché a poklidné ulici, obklopeni milými a přátelskými sousedy, co víc si může člověk přát. Jenže ve chvíli, kdy si mladí novomanželé nechají postavit luxusní dům hned vedle jejich pozemku, se všechno změní. Brzy poté, co architekt Kim (Mark-Paul Gosselaar) dokončí svůj projekt, dojde v novém domě k neštěstí. Během následujících měsíců se zde vystřídá několik nových majitelů, ale všechny rodiny postihne nějaká ta „nehoda". Col je přesvědčená, že dům ovládá zlo a musí být prokletý. Sama na vlastní kůži pocítí, že s ním není něco v pořádku. Její bezstarostné manželství začíná mít vážné trhliny a pokud jej chce zachránit, musí začít jednat! (SOLOM.)

(více)

Recenze (18)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Televizní rozpočet, televizní produkce, převážně televizní herci, ale především zoufale šablonovitý scénář, který jede podle schématu filmů o strašidelných domech, jakých v hororovém žánru vzniklo už pár set. To všechno ve výsledku vytváří velmi průměrnou neatmosférickou podívanou bez jakýchkoliv překvapení a zapamatováníhodných momentů. Jedinou hvězdu Laru Flynn Boyle jsem nepoznal a všiml jsem si jejího angažmá až z titulků. Tak ji změnily radikální plastické operace. Jo, Hollywood... Celkový dojem: 35 %. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Teprve po skončení jsem zjistil, že jde o televizní film, což trochu zmírnilo můj kritický náhled. Přesto musím konstatovat, že jsem odcházel spát nespokojen. Dům byl krásný, ale hrůzyplný nebyl, nebál jsem se. Pro srovnání: Začátkem roku jsem shlédnul televizní inscenaci Travis s Němcem a Somrem. Zelenkovi se dařilo skvěle stupńovat napětí a vtáhnout diváka do příběhu, a to jistě s menším rozpočtem. Jeho dům BYL domem, ve kterém je cosi zlého. V tomhle filmu jsem nic podobného necítil. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Sám nevím námět je dobrý (dokonce i myšlenka neobviňovat z toho ten dům ani nějaké pohřebiště a podobné) ale zpracování je strašné. V podstatě skoro nic neuvidíme (kromě toho kluka z Iráku) žádné náznaky ani tak jen třeba jak někdo drží nůž nebo padají okvětní lístky z růže a tak se to táhne celý film. Celým filmeme se vystřídají 3-4 rodiny a každé je čím dál více nesympatičtější konec má určité koule ale šlo z toho vymáčknout více. P.s. jeden ten borec mluvil v dabingu jak Arnold Schwarzengger :-) ()

Rodin 

všechny recenze uživatele

Vcelku jsem se nudil, ale měl jsem původně v úmyslu být hodný a dát za tři. Jenže Laro, kdo ti proboha poradil nechat si tak příšerným způsobem zprasit obličej plastikou rtů (a bůhvíčeho ještě)? Z původně krásné ženské se v tomto filmu stal nepovedený kačer Donald, jehož mimika a celkový výraz obličeje připomínaly Jiřího Pomeje v Playgirls... Hrůza a děs. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Televizní thriller o baráku, kterej má na lidi dost blbej vliv. Každej kdo se tam nastěhuje zblbne, případně rovnou zhebne. Podprůměrnej film s barákem v hlavní roli, kterej se mě mimochodem vůbec nelíbí (na tuhle modernu fakt nejsem), ale všichni jsou z něj celý vedle sebe, jak je krásnej a že je prej jak živej, no tyvole...!!! Korunu tomu nasazuje Lara Flynn Boyleová, která je ještě šerednější. Dřív byla celkem šťabajzna, ale plastiky jí zmatlaly ksicht tak, že vypadá jak vobluda, kterou kdybych potkal o půlnoci v průjezdu, tak zdechnu vyděšením. Ztráta času tenhle film. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy sedí mladá žena se sousedkou večer na sedačce ve velkém obývacím pokoji a vedou dialog, je v horní části možné zahlédnout mihotající se zvukařův mikrofon. (Danny F.)

Reklama

Reklama