Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (687)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

,,Páni, to byla taková sranda. Nepřestal jsem se ani na okamžik smát. Stále je na co koukat!" Něco takového jsem před zhlédnutím plánoval napsat. Asi po dvou minutách filmu bylo jasné, že to nenapíšu. Parodie na principu kanálního humoru jsou zde brutálně podhodnocené. V tomto případě bych však zdejších (k datu komentáře aktuálních) 14 % považoval za silné nadhodnocení celého tohoto hovna. Na celém filmu není skutečně dobrého vůbec nic! Jediným možným hodnocením tedy logicky zůstává odpad! Šup tam s ním. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Tak jak jsem očekával, na odpad! to rozhodně nevidím. Příběh nebo pokus o něj tu doopravdy není, scény jsou na sebe naskládané jak se hodí, bez nějaké konzistence, ale já nic víc nečekal. Parodie mám rád a musím přiznat, že tato byla ještě o trochu slabší než ty předešlé. Párkrát jsem se ovšem smíchy pomalu válel po zemi, například HSM a teplouš Zac Efron, Justin Timberlake, chipmunks – evil chipmunks, kung fu panda ;-D ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Parodie v dnešní době klesly skutečně hluboko. Na druhou stranu ovšem ve výběru dvojníků pokročily podezřele daleko. To ale nic nemění na tom, že je tenhle film pln fekálního humoru a skutečné parodie je tam jak šafránu, dalo by se to spočítat na prstech jedné ruky. (a pro aspoň minimální přehled musíte mít viděno skutečně dost filmů) Za zmínku stojí tak maximálně Beowulf, Juno a Princezna. ()

Antabelus 

všechny recenze uživatele

Ano, stupidnější film lze asi těžko hledat - ale to je právě to, co mě na Disaster Movie uchvátilo. Bezmyšlenkovitě řítící se vlak do příjemně nejistého neznáma, plný vtipných či vtipně trapných pokusů o vtip a totálně bláznivých rolí záměrně jednodušších jedinců, které herci zmákli na výbornou a považuji to za záměr a cíl tvůrců. Žádnou posloupnost ani myšlenky zde hledat není možno - vše se děje z minuty na minutu, ze vteřiny na vteřinu a tak nemá ani smysl pamatovat si, co se událo před chvílí, natož hledat hlubší význam čehokoliv, co se ve snímku děje. Prostě jsem se bavil tím, co jsem zrovna viděl. Pravda, člověk musí být buď opilý, nebo nějak jinak dobře naladěný, aby jen nekoukal na ten děs, kterému se dá jen stěží říkat film, s otevřenými ústy dokořán a svrbějící pěstí s jasným směrem dopředu k obrazovce. Skutečností je, že bych tento film asi raději nikomu nedoporučoval ke shlédnutí, nicméně já jsem se prostě bavil. Jestli hledáte komedii s nějakým smyslem, určitě se porozhlédněte jinde. ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád stupidní humor, ujetý humor, nechutný humor, černý humor, debilní humor, humor, který si najde jen omezenou skupinku vyznavačů, brutální humor.... Nic z toho ale Disaster Movie neobsahuje, naopak, je až na pár (možná pár doslovně) ojedinělých výjimek, přeplněnej TRAPNÝM humorem. A ten já rád nemám. Tohle je prostě hnus, kterej by mohl soutěžit o titul největší píčoviny např. se Závadou Blair Witch. Jediný, co mě alespoň trošičku bavilo, byla sfetlá princezna z kanálu, kvůli ní bych byl možná ochoten přemýšlet o jedné hvězdičce. Reklamní heslo hlásá, že je to od tvůrců Scarie Movie, měli tam dodat že až od tvůrců třetího a čtvrtého dílu, bratři Wayansové by takovouhle sračku nikdy nenatočili. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Snímek se umístil na 14. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)
  • Dátum, kedy vo filme zanikne svet, je totožný s dátumom vydania filmu. (rador)
  • V záverečnej pesničke je 48x použité slovo fuck. (rador)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama