Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (689)

Cimr odpad!

všechny recenze uživatele

Šel jsem na to jako na nejhorší film podle imdb, protože mě přitahují extrémy. A tak vedle filmů extrémně dobrých vyhledávám i ty extrémně špatné. A Disaster Movie je vážně jeden z nejhorších. Nefunguje tu vůbec nic a především to absolutně není vtipné. Chlapcům se opět podařilo natočit přesný opak dobré komedie. Bohužel to navíc není ani ten typ špatných filmů, u kterých se aspoň smějete na účet tvůrců. Spíš je to ten typ filmů, u kterých je vám samotným fyzicky špatně z toho, že se vůbec může někdo takhle ponižovat. Vpravdě katastrofický film.. ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád stupidní humor, ujetý humor, nechutný humor, černý humor, debilní humor, humor, který si najde jen omezenou skupinku vyznavačů, brutální humor.... Nic z toho ale Disaster Movie neobsahuje, naopak, je až na pár (možná pár doslovně) ojedinělých výjimek, přeplněnej TRAPNÝM humorem. A ten já rád nemám. Tohle je prostě hnus, kterej by mohl soutěžit o titul největší píčoviny např. se Závadou Blair Witch. Jediný, co mě alespoň trošičku bavilo, byla sfetlá princezna z kanálu, kvůli ní bych byl možná ochoten přemýšlet o jedné hvězdičce. Reklamní heslo hlásá, že je to od tvůrců Scarie Movie, měli tam dodat že až od tvůrců třetího a čtvrtého dílu, bratři Wayansové by takovouhle sračku nikdy nenatočili. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

odpad! či 5*? Tohle je fakt děsnej film ale prostě jsem se díky demencí tvůrců naprosto smál. Tvůrci se snažily nacpat do filmu všechny novější blockbustery ale bohužel většina je děsně nevtipných a špatných. Film je špatný jako celek ale u něčeho jsem se i zasmál. Vampires suck je prakticky jen o Shitlingu a je zábavný. Takže je to takový důkaz že parodie mají být o jednom filmu. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Nedbal jsem na rady známých, zakoupil, viděl a ... a musím říct, že jsem se zasmál. Teda, abych nevypadal jako vůl, film je über sračka a rozesmály mne v něm 2 scény: 1) Chipmunkové. "Jsou sladcí". No teda jak spustili growlem, no growlem, prostě jak začli řvát a hrála jim k tomu tvrdá muzika, tak to jsem vážně vyprskl smíchy. Navíc ty pekelnické oči, jo tohle se povedlo. 2) Sex ve městě. Sarrah Jessicu Parker hrál chlap a musím říct, že jsem skoro nepoznal rozdíl:) Moc jsem ale nepobral, proč tam parodují nové fláky (Ironman, Hellboy, 10 000 let př.n.l.) a do toho míchají už celkem (oproti těm ostatním) starý flák Twister (tornádo a hlavně ty krávy). Nicméně, taková parodie na 300 byla o dost horší, tam jsem se nezasmál ani jednou, kdežto u Disaster Movie jo (2x:). 2/10 ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

,,Páni, to byla taková sranda. Nepřestal jsem se ani na okamžik smát. Stále je na co koukat!" Něco takového jsem před zhlédnutím plánoval napsat. Asi po dvou minutách filmu bylo jasné, že to nenapíšu. Parodie na principu kanálního humoru jsou zde brutálně podhodnocené. V tomto případě bych však zdejších (k datu komentáře aktuálních) 14 % považoval za silné nadhodnocení celého tohoto hovna. Na celém filmu není skutečně dobrého vůbec nic! Jediným možným hodnocením tedy logicky zůstává odpad! Šup tam s ním. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Na jednom z plakátů je vidět Socha Svobody. V samotném filmu se však neobjevuje ani na vteřinu. (t.mon)
  • Film si rychle po premiéře vybojoval místo nejhoršího filmu historie na IMDb. (Karlos80)
  • Dátum, kedy vo filme zanikne svet, je totožný s dátumom vydania filmu. (rador)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama