Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (689)

Hrabka odpad!

všechny recenze uživatele

Jen tak z nudy jsem se na to podíval a čekal jsem něco podobného jako obstojné parodie "Tohle je Sparta" nebo "Suprhrdina". Ale dočkal jsem se toho nejtragičtějšího filmu, který jsem snad kdy viděl. Totální ubohost, trapnost, demence autorů. Žádná zábava, spíš naopak, tragické scény, dialogy. Nic. Odpad! To že tam hrají některé pěkné baby ničemu nepomůže. Tohle je něco tak ubohýho, že nad tím zůstává rozum stát, jak do toho může někdo investovat a jak sami ti herci to můžou natočit. Nechápu jak se to některým zde přítomným může líbit a jak se u toho vůbec můžou bavit. Hnůj největší. 5% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Teenagerská paródia na mnohé známe, komerčne úspešné kino hity. Postrehol som tam parafrázy scén, či zapojenie niektorých postáv z filmov Noc v múzeu, High School Musical, Deň potom, Kung-fu panda, Indiana Jones, Let´s Dance, Beowulf, Iron Man, Batman, Hulk, Chipmunkovia, Hanna Montana, Hellboy, X-Men, Hancock a zopár ďaľších. Ako som očakával bolo to plné grgania, výkalov, močenia, vulgárnych slov, nechutných sexuálnych narážok a podobných primitivít. Pri tomto titule som však bol na to pripravený. Dopozeral som to až do konca, kde ma čakala príjemná bodka za touto slaboduchou paródiou v podobe podarenej, vyfuckovanej piesne. http://www.youtube.com/watch?v=eWyNqiBLTBs * ()

Reklama

Renton odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář: Jason Friedberg, Aaron Seltzer .. Katastrofáááá!! Věděl jsem, že tohle jednou zase přijde a můj osobní hodnotící rámec bez 'odpadu' nebude stačit. ___ Křečovitá amatérská parodie (i „parodie“ je silné slovo) bez kladů ba bez nosného děje, bez vtipu, bez mozku a vkusu, kdy jde o sled kratších či delších střípků největších filmových a popkulturních hitů/hvězd posledních roků v tragicky složené, napsané, zahrané, zrežírované mozaice (Armageddon, 10 000 BC, American Gladiators, Amy Winehouse, krkání, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, Flavor Flav, zív, No Country for Old Men, Superbad, sračky, Wanted, Juno, Cloverfield, High School Musical, Justin Timberlake, podělané slipy, Hannah Montana, Hancock, Sex and the City, mateřské mléko, You Don't Mess with the Zohan, Toyota Prius, Jumper, zív, Chronicles of Narnia: Prince Caspian, Night at the Museum, Enchanted, plodová voda, Let's Dance, Iron Man, Hellboy, krávy, Hulk, Twister, TUJM, Get Smart, hovna, Alvin and the Chipmunks, Batman, zív, Speed Racer, pedo/zoofilní Michael Jackson v kufru:-)), Beowulf, Kung-Fu Panda, Love Guru, zííív...). ___ Přesto doporučuji: všem masochistům a zejména škarohlídům - alespoň si budete více vážit 40% filmů, nad kterými někdy až moc ohrnujete nos;-)) __ Ještě že jsem tuhle katastrofu viděl v kině zadarmo a datum 29.08.2008, kdy měl přijít domnělý konec světa, mám za sebou. To Už Je Moc.. 0%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

odpad! či 5*? Tohle je fakt děsnej film ale prostě jsem se díky demencí tvůrců naprosto smál. Tvůrci se snažily nacpat do filmu všechny novější blockbustery ale bohužel většina je děsně nevtipných a špatných. Film je špatný jako celek ale u něčeho jsem se i zasmál. Vampires suck je prakticky jen o Shitlingu a je zábavný. Takže je to takový důkaz že parodie mají být o jednom filmu. ()

Hellboy odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní DNO! Snad v životě jsem neviděl horší film a to neříkám 10 minut po konci, ale s řádným rozmyslem. Tohle je prostě hnus, esence odpadu, zrůdnost.. nemam slov... Slepenec scének z neskutečně velkého množství filmů. Samozřejmě, že nijak nedržej dohromady, to po nich ani nechci, tak naivní nejsem, ale oni ty scénky ani nejsou zábavné..ani málo.. Hned během první půlhodinky jsem zaznamenal - 10,000 BC, křišťálovou lebku, zemi, která neni pro starý, McLovina ze Superbad, ohejbání trajektorie kulek jako ve Wanted, taneček jako z Let's Dance, monstrum z JetelovéhoPole, Hancocka a souboj mezi Juno a Carrie ze Sexu ve městě. Není to náhodou na těch 30 minut málo? A pak si tam Amy Winehouse 40 vteřin v kuse krká! neuvěřitelný.. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Film byl nominován na šest Zlatých malin, a to v kategoriích nejhorší kamera, nejhorší herečka (Carmen Elektra), nejhorší herečka ve vedlejší roli (Kim Kardashian), nejhorší režie, nejhorší scénář a nejhorší prequel nebo rip-off. Herečka Kim Kardashian komentovala svojí nominaci na Zlatou Malinu slovy: "Je to čest být jen nominována." (Terva)
  • Film paroduje i filmy, které měly v době psaní scénáře daleko před premiérou, tudíž scénáristé ani nevěděli, co vlastně parodují. Například Hancock a Temný rytíř. (hippyman)
  • Film si rychle po premiéře vybojoval místo nejhoršího filmu historie na IMDb. (Karlos80)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama