Reklama

Reklama

VOD (1)

Právnička Alexis se rozejde s přítelem, ale ten jí chce dokázat, že existují i horší muži. Ve hře se tak ocitá jeho kamarád Tank se spoustou špatných vlastností. Jenže tentokrát se hraje bez pravidel…  Úspěšná právnička Alexis (Kate Hudsonová) se právě rozešla s přehnaně horlivým Dustinem (Jason Biggs) a chce si pořádně užívat svobody. Dustin je ovšem do Alexis beznadějně zamilovaný a je ochoten udělat vše, aby se k němu vrátila. Najme si proto kamaráda Tanka (Dane Cook), aby milované dívce předvedl, že existují mnohem horší muži než on, a Alexis se pak znovu vrhla Dustinovi do náruče. Tank má totiž všechny špatné vlastnosti, jaké chlap může mít, i když uvnitř, někde hodně hluboko, je vlastně romantik... Alexis toužící po nezávislém flirtu sice není typickou romantickou hrdinkou, ale i když o to nestojí, nová láska visí ve vzduchu... Americkou romantickou komedii natočil režisér Howard Deutch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (242)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Dane Cook rulez!...dlho som sa takto na jednej postave a hercovi nepobavil, no proste tento herec sa pomaly ale isto stáva jedným z mojich obľúbených komediantov...k filmu, je nudný, preplácaný, omielaný, a jedine čo ho fakt dáva na tie 2 hviezdičky je Dane Cook..tento herec dokáže vytiahnuť celý film z nudy...pretože tento film je nudný, ale Dane Cook ma zachránil... ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Podobných tuctovek jste určitě viděli mraky. Neurazí, nenadchne, ale ať si kdo chce, co chce říká, já se bavil. Mimo jiných se zde blýsknul Alec Baldwin, který mi stylově připadal blízký své roli z 30 Rock. Co dál zmínit? Asi každý u takhle napůl bláznivé komedie čeká happy end a zajímá ho, jak se s ním tvůrce popere. Děsím se kýčů, ze kterých sladkost přímo kape a jsem rád za jakékoliv vtipné originální završení, které se v tomto případě celkem povedlo. ()

Reklama

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

"Kamarádova holka" je fakt na vagínu. A já jsem z ní na penis. Námět by nebyl zas až tak špatný, ale zoufalé je rádobyhumorné vagínování snad v každém dialogu. Přitom herecký ansábl je přímo luxusní. Kate Hudson je už známou hybnou silou romantických komedií, Jason Biggs v roli zamilovaného mladíka je obstojný a hlavní hvězda Dane Cook má sice charisma na rozdávání, ale co je to platné, když mu scénaristé vložili snad v každém dialogu do huby nějaké to přirození. A tak bohužel jedna hvězdička ode mě "jen" za taneční scénu na maturitním plese, kdy za zvuků písně Neny "99 Red Balloons" nám režisér Howard Deutch tak trochu připomene svůj úspěšný komediální debut "Pretty in Pink" z roku 1986...To bylo jiné kafe...ehm...spíš to byla jiná holka! A dokonce v růžovém. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

ladko má pravdu, ten potenciál tady byl. Profesionální nasrávač (přeložte si tisíckrát v tomto filmu použité slovo asshole po svém), který se zamiluje, čímž poruší nepsané tabu, přijde o kámoše a všechny cesty potom vedou (s odbočkou k Římu) k tomu, že jeho nevšední "koníček" nutně musí prasknout. Taková pozměněná modernější verze už tak dost moderních Velmi nebezpečných známostí (Cruel Intentions). Mohlo by být, ale není. Podle mě je tu hned dvojitá vina: A) buďto komedie se vším všudy, nebo romantika s balíkem kapesníčků, ale ne tenhle kočkopes. B) Herecké obsazení mohlo být promyšlenější (výtka teď směřuje hlavně ke Kate Hudson, která je tragická jak zákon káže). Zaštěkání Aleca Baldwina už ničemu nepomohlo, Jason Biggs je lepší v HR, tahle vedlejší mu zjevně nestačila. Proč se přesto koukat/nebo na to jít do kina, v lednu....? Kromě Hudson je v tom spousta hezkých holek. Dobrý soundtrack. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Vcelku přinejlepším průměrná, ale na jedno podívání vcelku příjemná komedie. Jasný scénář je docela blbej a to chování postav je někdy fakt nelogický a pár trapných momentů se zde taky najde. Vtipný momenty jsou tu ale naštěstí taky a vulgárnost většinou nevadí.Hodně to navíc táhne herecký obsazení, teda až na ultraotravnou Kate Hudson.50% ()

Galerie (66)

Zajímavosti (7)

  • Zadek, který popadne Dane Cook, ve skutečnosti nepatří Kate Hudson. (HellFire)
  • Kate Hudson si za výkon ve filmu vysloužila nominaci na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herečka. Ve stejném ročníku byla na stejnou cenu nominována i za film Bláznovo zlato (2008). (Aknah)
  • Třetí komedie, na které Dane Cook spolupracoval s Lionsgate. (Baffer)

Reklama

Reklama