Reklama

Reklama

Vždy pro radost

(festivalový název)
  • USA Always for Pleasure

Obsahy(1)

Tento úžasný a zasvěcený portrét New Orleansu zachycuje vše, co nabízí jedinečná kulturní melanž tohoto místa – hudbu, originální pokrmy a pouliční slavnosti. Zaměřuje se zvláště na společenské a kulturní tradice černošských účastníků karnevalu Mardi Gras, jako jsou například Wild Tchoupitoulas, kteří zde připravují své velkolepé pouliční průvody. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Bezprostřední oslava pestré pouliční “gumbo” kultury a duše New Orleans. Město ikonických verand a balkonů, karnevalů, pohřebních procesí a voodoo, Mardi Gras a tance v ulicích, jazzu a trumpet, barviček a indiánských kostýmů, kmenů a klubů; jedna pestrá přehlídka ať už je to Zulu, nebo Sv. Patrick… Přesto, kam se dnešní French Quarter hrabe na starý Storyville - vyhlášený distrikt neřesti. Super momentka v životě města, záznam na věčnost. Říkám si, kéž by tu funus nebyl jen strojená ufňukaná akce v kravatě, nýbrž podobně živelná oslava života, no a jak jsme v Praze studený čumáky :) ()

bassator

všechny recenze uživatele

43rd KVIFF 2008 - FORUM OF INDEPENDENTS - TRIBUTE TO LES BLANK - Fórum Nezávislých - Pocta Lesi Blankovi, AUDIENCE AWARD - Divácká cena deníku Právo (Divácká cena: 1234) - ???/??? ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama