Reklama

Reklama

VOD (1)

Paul a Davie Nance žijící na vesnici by byli štastným párem, kdyby nebylo čtyř spontánních potratů, jimiž Davie prošla. Davie se věnuje ošetřovatelské dobrovolnické práci pro baptistickou farnost. Také se stará o nevrlého, nemocného a nevěřícího souseda Olina Arrendala. Vděčný stařík ji seznámí se svým vnukem Clayem - zběhlým Metodistou, který se k němu právě nastěhoval. Davie zanedlouho uchvátí kouzlo Clayovy darebácké osobnosti a jeho její zájem baví. Zanedlouho se však věci změní... Přístupnost 12. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Ale tak samotný film nebyl špatný, lidské neduhy, potřeby a vztahy, které nemůžete jen tak ingnorovat jsou součásti našich životů. Někdy prostě nestačí jít s osudem, tomu rozumím. Ale ten závěr to trochu zabil. Bylo to hloupé, nereálné a nedomyšlené. Mám dítě, přítel ho nechce, tak si ho vem..Jako by to byla nějaká věc..Jinak dobrý. 5/10 ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Mě asi neseděli herci do dane ho příběhu, zvláštní drama film který se mi prostě moc nelíbil. Potrat není příjemný ale neviděl jsem v tom nic dobrého. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama