Reklama

Reklama

Ochrana svědků

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2008–2012), 43 h 45 min (Minutáž: 41–67 min)

Tvůrci:

David Maples

Hrají:

Mary McCormack, Frederick Weller, Paul Ben-Victor, Nichole Hiltz, Lesley Ann Warren, Cristián de la Fuente, Will McCormack, Jenny Gabrielle, Jane Adams (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(61)

Obsahy(1)

Mary pracuje v nejutajovanější jednotce policie, zabývající se ochranou svědků. Právě byl zabit syn zločince, který i s rodinou dostal jinou identitu, aby pomohl odhalit šéfa mafie. Souvisí chlapcova smrt skutečně s otcovou zločinnou činností? (oficiální text distributora)

Recenze (14)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takových 50%. Docela promrhaný potenciál. Jakoby se nemohl režisér rozhodnouot, jestli to je komedie, drama nebo krimi. Zápletky jsou takové nijaké, chybí tam napětí a celkově to působí dosti naivně. Občas se objeví nějaké vtípky, které jsou celkem vtipné a zasmál jsem se, ale celkově zase nezapadají to toho zbytku. Zde měl být zvolen asi jeden model, podle kterého se pojede a ne taková kombinace a mišmaš ze všeho možného, který zde nefunguje. Nemuselo to být špatné, ale chtělo to jeden směr. Takhle je to na občasné podívání, když v TV není nic jiného. Howgh! ()

LadyRainier 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec tak špatné. Líbí se mi obsazení, Mary je fakt síla, hlášky k nezaplacení. Spíš krimi komedie :-D Kvalita dílů kolísá, někdy lépe, jindy hůře ale závislost se u mě vytvořila celkem rychle. Jediný, co mi vadilo, byla matka a sestra. Koho nudí klasický kriminálky ala Námořní vyšetřovací služba a různý Zákony a pořádky ale baví ho krimi, můžu doporučit. Zkouknuto celé a musím říct, že když v závěru vplul do děje Maryin otec ála Stephen Lang, ke štěstí mi nechybělo nic ... ()

Reklama

Muff 

všechny recenze uživatele

Po druhém shlédnutí ze sentimentu snižuju na 3*, i když v záplavě jako detektivních seriálů poslední doby bych nejspíš měl nechat čtyřku. Koncept byl dobře vymyšlený, jen na to šli trochu zhurta, protože nejzajímavější díly byly v první a druhé sérii a - jak to bývá - byly spojeny s příběhy protagonistů, v dalších sériích s vyčerpáním nápadů a těhotenstvím obou hlavních hereček, které si nejspíš vyžádalo ty oslí můstky ve scénáři, úroveň poněkud oklesla. Co mi vadilo: od začátku bylo vcelku jasné, k čemu to povede, zbytečné dojení emocí a moralizující konce od cca třetí série s dobře maskovaným těhotenstvím Brandi, plytká 4. série s oslím můstkem v podobě (nutného) těhotenství Mary, odfláknuté rychlé zakončení v 5. sérii, děsně otravná matka a ta jakovtipná černoška ve 4. sérii (později je už snesitelná). Na druhou stranu oba hlavní herci v pohodě, občas dobré vtípky. Prostě takový oddychový nenáročný seriál bez nějaké přidané hodnoty. P. S. Nevěděl jsem, že ten otravný škaredý agent FBI je ve skutečnosti bratr Mary McCormack! ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Hodnotil bych za tři hvězdičky, kdyby v každém díle nebyla ta naprosto debilní linie se sestrou, matkou a přítelem hlavní postavy. Sestra i matka jsou neuvěřitelný imbecilní krávy, a přísahám bohu, že být to moje rodina, tak je vykopnu z domu. - Případy v tomhle seriálu by mi nevadily, ale to rodinné pozadí celému seriálu podle mě extrémně ublížilo. (Hodnocení po celé 1. sérii) ()

Hrus 

všechny recenze uživatele

Mary Shannon pracuje jako "federal marshall" (nevím jak ten termín přeložit) v programu na ochranu svědků. Jejím úkolem je chránit svědky, dohlédnout, aby se aklimatizovali a přijali svojí novou identitu, zajistit aby dodržovali pravidla programu a nedostali se do problémů. Jak už to tak bývá, tak problémy jsou v takové práci vždy a doma to nemá Mary o nic jednodušší, když sdílí domácnost se svéráznou matkou a sestrou. Kvalita prvních dílů není příliš velká a zdá se mi, že tvůrci trochu tápali a hledali cestu, kterou se vydat. Kvalita pak trochu stoupne a závěrečné dva, tři díly jsou přímo skvělé, takže 60%. * Nejoblíbenější postava: marshall Mann ()

Galerie (323)

Reklama

Reklama