Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Doporučení na začátku unrated verze působí stejně směšně, jako okénko na pornostránkách oznamující jejich věkové omezení... Koho to zajímá? Kdo by dal na to doporučení a stáhl nejdřív cenzurovanou verzi? :D Ale dobře no... po zhlédnutí mám vážně pocit, že bych si vystačil i s rated verzí. Bez těch prostitutek, co sehnali někde na parkovišti a nesmyslně se promenádovali nahé na obrazovce, bych se vážně obešel. Nakonec největší kočka ve filmu je ta, která neukázala ani "blbé prso", za to ukázala charakter - a to mluvím o Felicii. Zkrátka největší plus tenhle film má za výběr hlavních postav, hlavně tedy za Felicii a za Lanceho. Není to zrovna film roku, ale já se většinou bavil a mám takový pocit, že bych to chtěl vidět znovu - třeba s přáteli při pití nějakého zázračného nápoje :) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Přijeď za mnou a budeš mít jízdu se vším všudy….. Je mu 18 a ještě neměl holku. Tak se z lidí stávaj teplouši. Ještě že má kámoše (zajímavá role pro C. Duke). Komedie, která pobaví a nesnižuje se ke zbytečným ,,vopruzárnám“. Prostě jde jen o to, vyvenčit brko. Dojde i na trapné situace, ale to k životu patří. A ti, kterým je tato komedie určená především, by mohli vrnět blahem. A včas zjistí, o čem ten chlapskej život opravdu je. PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Mě tyhle romantické teenager komedie v repertoáru chybí. Na Sex Drive jsem si nedávno vzpomněl a hned jsem si ho šel pustil. Před deseti lety, mě to nejspíš bavilo více. Asi taky proto, že tehdy jsme byl taky teenager. Ovšem zápletka je tak fádní, že za zmínku nestojí. Ovšem herecky je Sex Drive dobrý. Clark Duke do těchto filmů zapadne a jeho pobaví a Amanda Crew je sympatická i sexy. Navíc po letech je vtipné poznávat mnoho herců, které se následně uplatnilo, nebo objevilo ve známých seriálech. Sex Drive zabaví, neurazí a rychle uteče. Na to, že má netradiční délku dvou hodin. Ale u filmu jsem se bavil a příjemně to uteklo. Bohužel humor už není dávno tak vyzrálý jako před lety. I když scény s Amiši jsou skvělé. Rád jsem si tento film připomněl. Třeba si na něj za dalších deset let vzpomenu. I když, možná už asi ne. / Verze Director Cut obsahuje možná několik prodloužených scén, což jsem tu nepoznal. Ale rozhodně více prsou i penisů. Juknete a pochopíte sami. [Director's cut] (68 %) ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Až na pár zbytečných nechuťáren vlastně docela příjemný překvapení. Hlavní ženská hrdinka se mi líbila, což je u podobných filmů základ, druhý dva klucí sympatičtí blbbouni, super kára a skvělé vedlejší postavy, často doslova geniální (Amish Seth Green). Já si prostě na podobné filmy celkem potrpím, Sex Drive se tedy vedle Eurotripu a Prciček řadí do mé guilty pleasure skupinky teenage odpaňicovacích komedií. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Sex drive je skvělá teeneger komedie u které vypnete a skvělé se odreaguejte. Po dlouhé době komedie u které jsem se popadal smíchem za břicho. Herecké obsazení je moc milé, příjemné, krásné a hlavně vtipné. Snad snímek vydělá víc než doposud, protože si to zaslouží. Opravdu velmi příjemné překvapení a všem doporučuju. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Mitsubishi Eclipse, ve kterém jezdí Andy (Charlie McDermott) a Randy (Mark L. Young), je totožné s vozidlem, které se objevilo ve filmu Rychle a zběsile (2001). (DoMoS)
  • Revolver v závěrečné scéně je 6ti ranný Colt Python ráže .357 Magnum. Jeden z nejsilnějších revolverů vůbec. (c.tucker)

Reklama

Reklama