Reklama

Reklama

VOD (1)

George Simmons je prototypem úspěšného muže, který má vše, po čem touží. Jako klubový komik sklízí nemalé ovace obecenstva a jeho vystoupení nabývají na obrovské popularitě. Georgeův bezstarostný život se změní v okamžiku, kdy se dozví o své nevyléčitelné nemoci. Podle lékařů mu nezbývá ani rok života. V klubu se seznámí s amatérským komikem Irou, kterého si najme jako osobního asistenta a nabídne mu, aby mu se svými vtipy na představeních dělal předskokana. George bývá často podrážděný a necítí se dobře. Ira si myslí, že by měl o svém zdravotním stavu říct i ostatním lidem, což udělá a je překvapen rozdílnými reakcemi svého okolí. Krátce nato George zjistí, že díky experimentální léčbě jeho nemoc ustupuje. Navíc se do jeho života vrátí bývalá přítelkyně a on začne zvažovat, co je pro něj důležité a co dává jeho životu skutečný smysl. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (435)

POMO 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler -> Eric Bana: "Kdybych vypadal jako ty, byl bych celý den doma a j*bal sám sebe." Jeden z mála heftov, ktoré vás v tejto smutnej komédii parádne rozosmejú. Ale budete sa s jej postavami cítiť príjemne a o tom je. O vzťahoch, potrebe mať niekoho nablízku, o význame minulých lások a o tom, že byť slávny a bohatý nemusí znamenať nebyť osamelý. Skôr naopak. Apatow perfektne vypointováva väčšinu dialógov, odkrýva život za hollywoodskym pozlátkom a hercov necháva zažiariť "vnútorne". Ale dva-a-pol-hodinová stopáž je na daný žáner naozaj príliš. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Možno príbeh zo života, depresívne, pomalé, prázdne... nebavil som sa, síce neviem či práve toto bolo účelom tohto snímku, ale ja osobne som sa v niektorých častiach vážne nudil. Jasne film je plný známych tvári a občas je važne fun, avšak ako celok veľmi pomalé, pochmurné a nerád sa opakujem ale nudné "vtipkovanie" hlavných aktérov, ktoré ma nedostalo no... 6/10 Inak príbeh o priateľstve, láske, nenávisti v otravnom obale. ()

Reklama

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.1/10] | me: Vtipné, pohodové a celkovo zábavné. Pohľad na život a humor z dvoch rôznych strán so zaujímavým obsadením a štýlom. Film má od začiatku dobré tempo a baví, dokonca sa zdá, že je čoraz lepši avšak záver je akokeby zbúchaný na kolene. Veľmi chaotický a predvídateľný, typický a k celkovému nádychu filmu nepasuje, pretože je príliš obyčajný. Inak sa jedná o fajn pohodový filmík s množstvom dobrého vtipu, ktorý svojim spôsobom rozveselí a tiež núti sa trošku zamyslieť. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Apatow stárne a začíná se brát moc vážně - jiní říkají, že zraje. No dejme tomu. Neodpustitelné ale je, že neví, o čem má jeho nový film být. Pro jistotu tam dá všechno - smrtelnou nemoc, přátelství mezi chlapy, vztah učitele a jeho žáka, návrat k bývalé (životní?) lásce, sílu rodiny atd. atd. Jednotlivé části nepřekvapivě fungují, nikoliv však film jako celek. A je to dvě a půl hodiny dlouhé! Je dobře, že Funny People neuspěli. Snad se Judd zase vrátí nohama na zem. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Smutný film o vtipných věcech. Příjemné překvapení fungující jako bromance i jako čistá romance. Funny people jsou pro Adama Sandlera tím samým, co Věčný svit neposkvrněné mysli pro Jima Carreyho. Apatow se až nebezpečně přiblížil nekorektní poetice filmů Kevina Smithe a natočil bezesporu svůj nejlepší film, kterému nebrání v rozletu ani delší stopáž. Bez rozmyslu 8.5/10 Půlka hvězdy je za Leslie Mann, která v každé scéně až neskutečně září - radost pohledět. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (16)

  • Soundtrack obsahuje skladby od bývalých členov The Beatles a ich sólových projektov, ale ani jednu od samotných Beatles. (Flipper)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 154krát což je 1,01krát za 1 minutu. (Dixxx)

Reklama

Reklama