Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (638)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prijemny prekvapeni. Tema cestovani v case mam rad, ale tady neslouzi jako zaminka k nejakymu sci-fi a bere se spis jako takova nemoc a co to udela se vztahem hlavni dvojice. Takze je film prevazne romantika, ktera hodne hraje na city, ale zaroven takovou prijemnou formou a nesnazi se z cloveka nijak zdimat slzy. Proste takovej i pres dany tema prijemne civilni snimek, navic se skvelejma hercema, krome hlavni dvojky roztomily McAdams a paradniho Bana potesi i mala Hailey McCann, respektive jeji mladsi segra, ktery jsou si hodne podobny a hrajou obe prijemne. Je sice fakt, ze je film obcas dky tomu cestovani lehce zmatenej a sem tam se objevi i nejaka nelogicnost, ale to k tomu uz tak nak patri, takze ja jsem spokojenej. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Po čase som bol v tomto filme zakliaty v jeho časových paradoxoch. Romantická nostalgická dráma v spojení so sci-fi prvkom cestovania v čase možno funguje na papieri, na plátne ale pôsobí trochu vykonštruovane a umelo. Láska je večná, ani čas jej koncu nedokáže zabrániť. Fajn. V reáli by ale Bana dávno spáchal sebevraždu a neničil tak svojim handicapom životy sebe aj ostatným. Ja by som to tak asi vyriešil. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Prapodivně napsaný paskvil, který jsem byl schopen dokoukat jen díky přítomnosti nejkrásnější herečky své generace - Rachel stačí jen stát před kamerou, dokonce i úplně oblečená, a jsem šťastný. Eric Bana je také sympaťák a nezaléval mě až takový vztek, když mi na Rachel sahal, ale jinak je to hrozně nelogická pitomost, která začne trochu účelněji vést pozornost až v závěrečné půlhodince. Jestli je z knihy na takové téma bestseller a jestli se svým konceptem podobá tomuhle filmu, tak to potěšpánbůh. Finální scéna setkání na louce je samozřejmě hezká a dojemná, ve zbytku zbývá na potěchu opravdu jen krásná Rachel. 45% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Nejako mi nejde do hlavy, prečo režisér nezdramatizoval film o čosi skôr. Prvú hodinu sa vo filme takmer nič dôležité nedeje, aspoň taký som mal pocit. Slabá dejová línia je asi najslabším článkom filmu. Mám strašne rád túto tému vo filmoch, ale tu takmer nebola využitá, pretože s hlavným hrdinom v čase takmer vôbec necestujeme. Aspoň nie dosť zaujímavo. Nikdy nevidíme niečo typické pre 60. či 70-te roky. Cestujeme skôr rečami a ak už sme v minulosti, tak niekde na lúke či v metre. Cestujeme v rozpätí asi 30 rokov tam a späť, ale aj tak sa to dalo podať živšie. Takto to potom vyzerá, že peniaze na triky a vykreslenie atmosféry zhrabli hlavní predstavitelia. Nakoniec iba priemerná love story s nevyužitou témou cestovania v čase. 60%. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Bruce Joel Rubin / Predloha: Audrey Niffenegger | Hudba: Mychael Danna | Produkcia: Nick Wechsler | Distribúcia: New Line Cinema | Štúdio: Plan B Entertainment | Rozpočet: 39 miliónov $ | Tržby: 101,229,792 $ || Filmy s tematikou cestovania časom sú vo vätšine prípadov problematickým materiálom už zo základu, hlavne čo sa dejovej korektnosti a fyzikálnej skutočnosti týka. Divák ale už dnes zhltne tieto nedostatky mihnutím oka, čo ale nemôže stráviť je plytký dej a nezodpovedaná otázka: čo tým chcel autor povedať. Možno sa tu stretávame jednoducho s kusom masovej výroby na bežiacom pási, bez nijakých extra ambícií. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Premiéra snímku byla původně plánována už na rok 2008, ale studio se rozhodlo pro dotáčky, avšak představitel jedné z hlavních rolí Eric Bana si mezitím nechal oholit hlavu kvůli účinkování v restartu flimové série Star Trek. Čekalo se tedy, až mu opět dorostou vlasy, posléze pak také na "správné" roční období - dokončovací práce se totiž týkaly scén v zimě. Producenti z New Line Cinema se ale k důvodu odložení premíéry nikdy oficiálně nevyjádřili. (curfew77)

Reklama

Reklama