Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (639)

Fr 

všechny recenze uživatele

Jsem cestovatel časem. Přišel jsem z budoucnosti a ještě se vrátím mnohokrát. Začalo to, když mi bylo šest..... Místo toho, aby navštěvoval cestovatel, navštíví cestovatele sličná Rachel McAdams, která toho ví víc než on a příběh velké lásky a muže zakletého v čase může začít. Ano, sci-fi, kde je tím hlavním a nejdůležitějším romantika. Řeší se tu obyčejné situace, jako potkávání sama sebe, nebo podvedení svým mladším já. A občas je to i úsměvné. Přesto jsem rád, že film dospěje do závěrečné třetiny, která je po úvodu tou nejzajímavější. A zábavnější. Jestli se dá za zábavu považovat slza v oku. Několik slz. Malá překvapení a dojemné okamžiky způsobují lehké pohlazení na duši, které mne ale nepřesvědčí dát hvězdy 4. Zato s povděkem kvituji fakt, že nahý člověk v křoví nemusí být uchylák, ale obyčejný cestovatel časem. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ** Víte že? Film vznikl podle knihy Audrey Niffenger ,,Žena cestovatele časem“ a jako výkonný producent je pod ním podepsán Brad Pitt? ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zakletý v čase není takový žihadlo, za který jsem ho měl. Je to jako kdyby Rosamunde Pilcherová už nevěděla o čem psát, což je dost možný a rozhodla se hlavnímu hrdinovi naordinovat neexistující generační nemoc, že kvůli nějakým špatně fungujícím článkům v mozku cestuje v čase. A ve filmu to prosím hází na nějakou obyčejnou, vymyšlenou nemoc. Tak je potom ihned nový příběh na světě, hodí do toho sci-fi a hned je to o to zajímavější. To je jako když v Tak jde čas už nevěděli, o čem mají po desetitisícím díle a tak se rozhodli do příběhu zamotat nejdřív ďábla, který pozabíjel půlku rodiny a z tý rodiny se pak stali zombíci, kteří povraždili druhou půlku rodiny... ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mychael Danna: 1. Es Ist Ein Ros [0:51] ,2. I'm You Henry [2:30] ,3. Meadow [3:19] ,4. How Does It Feel? [1:59] ,5. Diary [1:21] ,6. Train [1:43] ,7. I Don't Feel Alone Anymore [2:22] ,8. Love Will Tear Us Apart - Broken Social Scene [4:44] ,9. Married To Me [1:04] ,10. Home [1:36] ,11. Do You Know When? [2:09] ,12. Testing [1:04] ,13. Alba [2:33] ,14. I Never Had a Choice [2:58] ,15. Who Would Want That [2:29] ,16. I Left Him Sleeping [1:30] ,17. It's a Girl [2:58] ,18. Five Years [2:03] ,19. Try To Stay [1:40] ,20. New Year's Eve [1:55] ,21. No Tracks In The Snow [1:48] ,22. See You Again [5:42] ,23. Broken - Lifehouse [4:47], ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době romantický film s pořádným nápadem. Nesmíte se sice moc šťourat v cestování časem, jinak se během pár vteřin zcvoknete, ale komu to vadí? Ideální film pro muže a ženy. Muži by se k Rachel McAdams také donekonečna vraceli a ženy by zase na cestovatele, jako je Eric Bana, vydržely čekat celý život zrovna tak jako Claire... To jsem se zase jednou nechal hezky dojmout. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Romantický BUTTERFLY EFFECT (2004), ako taký splnil moje očakávania skoro do bodky, možno som čakal viac tlaku po emočnej stránke, pri pár scénach by sa to vyložene hodilo, na druhej strane to aspoň nepôsobí ako vykalkulovaný doják. Vďaka scenáru nuda nehrozí ani náhodou podobne ako pri spomínanom BE, ten však išiel až na doraz. Možno sa to pár užívateľom bude zdať zvláštne, ale nejakým spôsobom mi to pripomenulo CHAOS THEORY (2007) (poprípade to berte ako odporúčanie na podobne nekonvenčný romanťák). ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Spolumajitelem filmových práv k literární předloze z pera spisovatelky Audrey Niffenegger byla jeden čas (dokonce ještě před tím, než byla kniha vůbec vydána) i producentská společnost Plan B Entertainment, vlastněná Bradem Pittem a Jennifer Aniston. (curfew77)
  • Brazílsky distribútor v internetovej reklame na film nesprávne uviedol, že ho režíroval Brad Pitt, ktorý ho však iba produkoval. (misterz)
  • Do kin byl film poslán pod krycím jménem "The Meadow". (FilmFan24)

Reklama

Reklama