Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (639)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, udělat film o cestování v čase, když někdo nezachraňuje svět, nebo někoho a vůbec to není akční. Ta romantika funguje hlavně díky výborným hercům. Hlavně Rachel McAdams měla takovej hrozně přirozenej úsměv. Bohužel je to takové nedotažené. Vždycky se tam naznačí nějaký problém, nebo dramatická situace, ale vyřeší se za vteřinu, nebo vůbec. Stejně to má ale určité kouzlo a nenudil jsem se i když to bylo fakt divný. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

V rámci romantických filmů nadprůměrné dílko. A to hlavně díky fungující chemii mezi Rachel McAdams a Ericem Banou, kterým opravdu věříte, že byli stvořeni jeden pro druhého. Druhým velkým kladem je právě ta zajímavá zápletka s cestováním v čase, díky které například ( ! lehký spoiler ! ) mladá Claire před oltářem řekne ano staršímu vydání Henryho - muži, který ji jako malou holčičku navštěvoval a do kterého se zamilovala. Díky takovým momentům, u kterých musíte zapojit hlavu (nejen si uživat velkou světovou lásku), film získává nový rozměr. Škoda, že finále filmu není tak vygradované jako třeba u Frekvence (s J. Caviezelem a D. Quaidem). A i během sledování mi docházely logické díry u té sci-fi složky filmu. Ta romantická část nicméně funguje na jedničku s hvězdičkou. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// +Rachel a Eric, sluší jim to spolu, námět, příběh -český dabing ten originální nenahradí, víc dramatické než romantické/// Popravdě čekal jsem větší pecku. Možná namlsanej seriálem Cestoval, ale možná to jen prostě nemá takové grády, jak jsem čekal. Námět je fantastický, výběr herců rovněž, ale je potřeba říct, že to není natolik fantaskní film, že by jste pořád měli otevřenou pusu a zároveň je to trošku náročnější snímek. Smál (bavil jsem se) jen při některých sci-fi eskapádách (vytratil se před svatbou, svatební nocí...). Pořád je to ale především drama o tom jak těžké to je mít normální život, když máte takovýto nemalí hadicap. Za zhlédnutí samozřejmě stojí./// Celkem 73%/// ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Nejako mi nejde do hlavy, prečo režisér nezdramatizoval film o čosi skôr. Prvú hodinu sa vo filme takmer nič dôležité nedeje, aspoň taký som mal pocit. Slabá dejová línia je asi najslabším článkom filmu. Mám strašne rád túto tému vo filmoch, ale tu takmer nebola využitá, pretože s hlavným hrdinom v čase takmer vôbec necestujeme. Aspoň nie dosť zaujímavo. Nikdy nevidíme niečo typické pre 60. či 70-te roky. Cestujeme skôr rečami a ak už sme v minulosti, tak niekde na lúke či v metre. Cestujeme v rozpätí asi 30 rokov tam a späť, ale aj tak sa to dalo podať živšie. Takto to potom vyzerá, že peniaze na triky a vykreslenie atmosféry zhrabli hlavní predstavitelia. Nakoniec iba priemerná love story s nevyužitou témou cestovania v čase. 60%. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré 4, kdybych si celou dobu neříkal, že je to vlastně jen klasická romantická drama okořeněná velmi zajimavými hrátkami s časem, dal bych možná i 5. Stejně však skvělý zážitek, který umocňuje krásná Rachel McAdams a věčný poutník Eric Bana. Celou dobu jsem pocitoval velmi příjemný pocit a režisér odvedl dobrou práci. Jinak ale všechny tvůrce obdivuju, protože vytvořit takový spletenec dalo určitě nějakou práci.. A právě on vytváří film, a dělá ho exotickým,čímž se odlišuje od klasických dramat. Samozřejmě je také vidět kvalitní herecké výkony a uvěřitelný vztah, ale mně vždycky nejvíce bavily inovace. Proto dík za autorčinu fantazii. Mimochodem, takhle má vypadat krásný romantický film, ehm (někdo možná bude vědět, na co, resp. na koho narážím) SUMA: něco jako romantický Butterfly effect, jen méně chytrý, zato však pro milovníky romancí mnohem lákavější film. Závěr mně jako obvykle dojal. Láska prostě nezná hranic.. A život je jeden dlouhý hon.. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Filmové zpracování celosvětově úspěšného stejnojmenného románu od Audrey Niffenegger. (Sofia)
  • Brazílsky distribútor v internetovej reklame na film nesprávne uviedol, že ho režíroval Brad Pitt, ktorý ho však iba produkoval. (misterz)

Reklama

Reklama