Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (639)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Těžký hodnotit, na jednu stranu hezký, na druhou stranu místy trochu rozvláčný. Resp. takhle – do děje film uvede během pár sekund, chvíli probíhá romantika, ale pak začnete postrádat cíl, uniká vám pointa, a to je hlavní problém. Jakmile ji chytnete, tak je to ok, ale to mezidobí kazí zážitek. Ale líbilo se mi (kromě Rachel), jak asi ve dvou třech prvcích dokázaly originálně využít cestování v čase. # [monitor, 5.1] # příběh *** | hudba *** | humor – | napětí – | akce – | pustil bych si znovu *** ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl romanťák, jak fusakle pro žirafu s odhalenou prdelkou Rachel jako velebonusem. Filmu rozhodně nemůžu upřít originalitu na poli sektoru pro romantické filmy, ale z toho nám zase pramení určitý legrační záamotky, ale co hlavně že Rachel je krásná i když začínám mít pocit, že pokud chlap neumí cestovat v čase, tak se u Rachel nečape. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Což o to, Zakletý v čase je kultivovaný slušně natočený film, který kombinuje milostný příběh se scifi tématikou, jenže abych pravdu řekl, nějak jsem se během jeho sledování nudil a i když mu nemůžu nic zásadního vytknout, jako scifi to je logicky nedotažené a celkově mi to přijde opravdu nevýrazné. Chybí výraznější zápletka a napětí. Je to ideální film pro romantický večer v kině, kdy se zamilovaný párek věnuje především sám sobě a film vnímá jen jako kulisu pro své setkání. Celkový dojem: 45 %. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// +Rachel a Eric, sluší jim to spolu, námět, příběh -český dabing ten originální nenahradí, víc dramatické než romantické/// Popravdě čekal jsem větší pecku. Možná namlsanej seriálem Cestoval, ale možná to jen prostě nemá takové grády, jak jsem čekal. Námět je fantastický, výběr herců rovněž, ale je potřeba říct, že to není natolik fantaskní film, že by jste pořád měli otevřenou pusu a zároveň je to trošku náročnější snímek. Smál (bavil jsem se) jen při některých sci-fi eskapádách (vytratil se před svatbou, svatební nocí...). Pořád je to ale především drama o tom jak těžké to je mít normální život, když máte takovýto nemalí hadicap. Za zhlédnutí samozřejmě stojí./// Celkem 73%/// ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak to byl letos můj zřejmě jeden z prvních sci-fi filmů, které jsem měla možnost vidět. Myslím si, že by vůbec nebylo na škodu nejdřív si přečíst knihu. Jinak se vám totiž může stát, tak jako mně, že se budete pohybovat v čase oproti Henrymu značně nepřehledně a nejistě. Film splnil má očekávání a navíc jsem byla spokojená, že té sladké romantiky tam až tolik nebylo a smutku a určité hořkosti přiměřeně k dané zápletce. Rachel Mc Adams byla jak jinak nejen krásná a Clare zahrála opravdu rozkošně. Eric Bana se ale nedal zahanbit a v závěru filmu ukázal, že v něm přece jenom něco charismatického dříme. Suma sumárum : Clare přece jen ti tak přelétavého manžela (i když nedobrovolně) vůbec nezávidím. Takže lepší trojka. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Premiéra snímku byla původně plánována už na rok 2008, ale studio se rozhodlo pro dotáčky, avšak představitel jedné z hlavních rolí Eric Bana si mezitím nechal oholit hlavu kvůli účinkování v restartu flimové série Star Trek. Čekalo se tedy, až mu opět dorostou vlasy, posléze pak také na "správné" roční období - dokončovací práce se totiž týkaly scén v zimě. Producenti z New Line Cinema se ale k důvodu odložení premíéry nikdy oficiálně nevyjádřili. (curfew77)
  • Do kin byl film poslán pod krycím jménem "The Meadow". (FilmFan24)

Reklama

Reklama