Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (639)

petero 

všechny recenze uživatele

Romantický BUTTERFLY EFFECT (2004), ako taký splnil moje očakávania skoro do bodky, možno som čakal viac tlaku po emočnej stránke, pri pár scénach by sa to vyložene hodilo, na druhej strane to aspoň nepôsobí ako vykalkulovaný doják. Vďaka scenáru nuda nehrozí ani náhodou podobne ako pri spomínanom BE, ten však išiel až na doraz. Možno sa to pár užívateľom bude zdať zvláštne, ale nejakým spôsobom mi to pripomenulo CHAOS THEORY (2007) (poprípade to berte ako odporúčanie na podobne nekonvenčný romanťák). ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tento sci-fi prvek mě skoro vždy dokáže zaujmout, ale v tomto případě je to naopak. Celé je to zmatečně natočené, téma cestování časem je tu spíš otravné, jednotlivé části na sebe divně navazují a celkově mě to prostě moc nezaujalo. Naprosto přesně vyjádřil veškeré mé pocity z tohoto filmu ve svém komentáři foundation! 50% ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak to byl letos můj zřejmě jeden z prvních sci-fi filmů, které jsem měla možnost vidět. Myslím si, že by vůbec nebylo na škodu nejdřív si přečíst knihu. Jinak se vám totiž může stát, tak jako mně, že se budete pohybovat v čase oproti Henrymu značně nepřehledně a nejistě. Film splnil má očekávání a navíc jsem byla spokojená, že té sladké romantiky tam až tolik nebylo a smutku a určité hořkosti přiměřeně k dané zápletce. Rachel Mc Adams byla jak jinak nejen krásná a Clare zahrála opravdu rozkošně. Eric Bana se ale nedal zahanbit a v závěru filmu ukázal, že v něm přece jenom něco charismatického dříme. Suma sumárum : Clare přece jen ti tak přelétavého manžela (i když nedobrovolně) vůbec nezávidím. Takže lepší trojka. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Po čase som bol v tomto filme zakliaty v jeho časových paradoxoch. Romantická nostalgická dráma v spojení so sci-fi prvkom cestovania v čase možno funguje na papieri, na plátne ale pôsobí trochu vykonštruovane a umelo. Láska je večná, ani čas jej koncu nedokáže zabrániť. Fajn. V reáli by ale Bana dávno spáchal sebevraždu a neničil tak svojim handicapom životy sebe aj ostatným. Ja by som to tak asi vyriešil. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nudista Eric Bana často jezdí na služební cesty a když už je doma, tak se s cute manželkou Rachel McAdams na sebe dívají spíše bezradně než zamilovaně. Ulepen vazkými melodramatickými motivy v neobvyklém rámci jsem pokorně sdílel jejich rozpačitost a neprobral by mě ani Marty McFly, kdyby přijel na skateboardu a máznul mě s ním po hlavě.. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Film se natáčel v Kanadě, konkrétně v Torontu a v Hamiltonu (provincie Ontario). (curfew77)
  • Spolumajitelem filmových práv k literární předloze z pera spisovatelky Audrey Niffenegger byla jeden čas (dokonce ještě před tím, než byla kniha vůbec vydána) i producentská společnost Plan B Entertainment, vlastněná Bradem Pittem a Jennifer Aniston. (curfew77)

Reklama

Reklama