Reklama

Reklama

Divoká zvěř

  • Itálie Wild beasts - Belve feroci (více)
Trailer

Obsahy(1)

Německá Zoo ve Frankfurtu je vcelku normální, zvířátka se chovají mile, všichni na ně jezdí a mají je rádi. Budou je mít ale rádi teď? V Zoo totiž nastane peklo, když se zvířata napijí, díky chybě personálu, z chemicky znečištěné vody a stanou se z nich vraždící bestie, ať už to jsou krysy, sloni, gepardi nebo lvi, i tak platí, že nikoho neušetří. Jediný, kdo je může zastavit, je veterinář Berner, jeho přítelkyně Laura a inspektor Braun. Dokáží zastavit vyvražďování návštěvníků? (masw)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Velice slabý horor, který však mohl být špičkou žánru. Přeci jen splašená zvířata je celkem slušný nápad. A když si vezmete, že škála zabijáků je zde vskutku vysoká a lidi zde vraždí všechno od psů až po slony mohl vzniknout opravdu napínavý a krvavý horor. Ale nestalo se tak. Je zde sice pár slušných gore scének ale vše přebíjí nuda podpořená špatnou režií a špatnými herci. A navíc ten konec byl opravdu hodně divný. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Taliáni nemajú s animal žánrom vôbec problém. Pecky ako KILLER CROCODILE 1 a 2, či GREAT WHITE sú ukážkou takmer baletného prednesu tejto odnože strašidelného pojatia plyšových zvieratiek. A keď sa ( ako v tomto ) filme vynechá animatronika a použije sa Frankfurtská Zoo a jej obyvatelia nasnímaný v gore sekvenciách, môžme len gratulovať tvorcom, že sa im podarili také pekné zábery. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Neraz som napísal, že mám rád filmy o zvieratách, ktoré agresívne napádajú a zabíjajú ľudí. Som priaznivcom tohto špecifického horrorového subžánru. Videl som vraždiacich psov, vlkov, žralokov, kosatku, krakaticu, krokodílov, mačkovité šelmy, medveďa, diviaka, krysy, vtáky, hady, mravce, osi, včely, zajace, pirane, žaby, slimáky, kobylky, pavúky, netopiere a všelijaku ďalšiu háveď. Videl som ich však útočiť a zabíjať vo filmoch, ktoré boli zamerané na jeden konkrétny druh. Mnoho druhový zvierací atack som prvý krát zhliadol až, keď som si pozrel  americký snímok "Deň zvierat" (Day of the Animals) z roku 1977. Ako dlhoročný priaznivec animal horrorových titulov som bol príjemne prekvapený. Preto som sa ihneď vrhol aj na ďalší multi druhový zvierací masaker. Pustil som si taliansky snímok "Divoké zvery" (Belve feroci), ktorý bol natočený v roku 1984. Chemicky kontaminová voda premení zvieratá vo Frankfurtskej zoologickej záhrade na vraždiace beštie. *** ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Hororová brána otvorila svoje brány dokorán.“ Ak máte radi ekologické horory, v ktorých háveď všetkého druhu kántri ľudskú populáciu, bude pre vás DIVOKÁ ZVER pokusom o ultimátny horor. Sú v nej zastúpené snáď všetky „bežné“ žánrové zvery, od ľudožravých krýs cez ľudí rozdupávajúce stáda slonov až po prefíkané psovité a mačkovité šelmy (zábavná pasáž gepard verzus auto), ktorým z kútikov chlpatých papúľ ešte kvapká čerstvá teplá ľudská krv. To najlepšie si však tvorcovia nechávajú na samotný záver, keď mama objaví svoju dcéru. Je dobre, keď tvorcovia hneď na začiatok umiestnili tradičné priznanie, že zvieratám vo filme nebolo ublížené – pretože inak by som tomu asi neveril Takže dole klobúk pred prácou ľudí, ktorí zvieratá pripravovali na ich veľké herecké sóla. Bohužiaľ, scenár je veľmi riedky, prakticky sa jedná o na seba voľne nadväzujúce útoky, často sa odohrávajúce v noci. Napriek tomu to má niečo do seba. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Stačí kontaminovaná voda a ze zvířátek v ZOO se stane divá zvěř. Krysy napadnou milence v autě a ohlodají je na kost, sloni prolomí ochranné zdi, způsobí zkrat elektřiny, a tak vypustí na svobodu líté šelmy a město se musí připravit, že kromě lvů, tygra v metru, ledního medvěda či hyen bude čelit i úprku zdivočelého stáda koní a krav z nedalekých jatek. Záběry napadení lidí jsou zručně natočené, dojde i na střeva ven a spoustu krve. A slepý muž se nestačí divit, proč na něj zaútočil jeho věrný pes (připomínka např. Beyond 1981). A protože gepard dokáže na krátkou vzdálenost vyvinout rychlost okolo 100 km/h, není mu ve městě lehké uniknout ani v autě. V úvodu je sice poznámka, že se žádnému zvířeti nic nestalo ani nebylo týráno, ale řekl bych, že běhající hořící krysy (potkani) byly živé a prase napadené hyenou mělo asi také dost.... A nechyběly vraždící děti! Po letech jednu hvězdu za ty všechny útoky a roztrhané mrtvoly přidávám. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama