Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex je duchovním otcem ambiciózního plánu ukrást nevypátratelné miliony, shromážděné v podzemí Londýnské devizové banky a čekající na svou poslední cestu, spálení. Lucky, Matty, Terry, Chubby, Norman a Jay tvoří pochybný gang zlodějů. Aby si vytvořili alibi, zaregistrovali se k letu anglických fanoušků na mistrovství světa do Německa. Místo aby prošli odjezdovou halou, vyrazí na parkoviště, nacpou se do dodávky mířící do centrálního Londýna, kde se okázale vydají přepadnout banku, aniž by si chránili nějaký východ. Neočekávaný obrat událostí překazí celý plán a najednou drží uvnitř 12 rukojmích a policie už je obklíčila. Mají dvě a půl hodiny na dokončení své akce a 70 miliónů liber k ukradení! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Mám rád zlodejské filmy, zvlášť keď sú dobre premyslené, jednoducho mať plán, ktorý počíta so všetkým. Vždy však príde niečo na čo nie sú zlodeji pripravený a o tom je náš film. S príchodom veliteľa zásahovej akcie je jasné, že je to mulo, ktorý to nezvládne. Na druhej strane som si nebol celkom istý osudom zlodejov, čo je skôr dobre. Film celkom slušne odsýpa, ale k takým veľkým filmom ako Heat, Mesto alebo Danyho jedenástka sa ani nepriblížil, takže iba priemer. 60%. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl mnoho lepších filmů s tématikou bankovní loupeže. Ve filmu se zmiňují o filmu "Spojenec" od Spikea Leeho (který mimochodem za 2 roky natočí pokračování) a ano, to je jeden z příkladů ze shora zmiňovaných. Nebo také "Čistá práce" s Jasonem Stathamem. Tento film nemá nic, čím by vybočoval z hromady filmových loupeží. Ba naopak, má méně a to je komparzů na postu policejních jednotek a u mě utkvělý pocit, že jim to v té bance nějak až moc lehce prošlo. Ještě aby jim to tak snadno neprošlo, když těch pár policistů co tam byli, byly až tak pasivní, že i ten lékař proti nim vypadal jako RoboCop. 45% ()

Reklama

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáci, Čistá práce a možná i Pořádná rána ... to jsou synonyma krimifilmů, ke kterým se s mírným přimhouřením oka může přiřadit i tento! ... Loupežné filmy se mi prostě líbí a i zde navozená atmosféra svým způsobem fungovala! ... Hanba (ve filmu zmíněnému) Spojenci, který přes áčkové herecké obsazení nedokázal vytvořit to, co tento snímek, vycházející rovnou na DVD! ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

O vyloupení bank je spousta filmů...možná až moc. Tohle jsou Dannyho parťáci v anglickym podání, na který jsem se chtěl podívat hlavně kvůli Leo Gregorymu. Nicméně jsem zkouknul devadesátiminutový Béčko. Časy tam moc neseděly, scénář snad psali na koleni, nedomyšlený detaily. Ale jelikož najít britskou gangsterku, kterou jsem ještě neviděl a za něco by stála je dost složitý, dám tomu 3 hvězdy. Zas tak strašný to nebylo. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Asi najslabší mnou videný film s "bankovou" tématikou. To, že peniažky pri natáčaní chýbali, tu priam kričí. Natáčalo sa v banke o veľkosti Horné Sŕnie zastávka, policajtov prišlo zasahovať asi päť atď. Moc sa ani nedozvieme prečo sa vykráda banka a navyše je film prelezený stupiditami typu: lupič v banke tancujúci s brokovnicou hip-hop, vyjednávanie cez okno dodávky zapichnutej v bankových dverách, 20 ročný doktor vyzlečený do trenírok podávajúci transfúziu, o celkovom štýle úniku nehovoriac. Lupiči v tých modrých kombinézach s pančuchami na hlavách vyzerali "ultra drsne" a celý film som ich viac - menej musel rozoznávať len podľa vzorky a farby pančuchy :( Keďže žánrové zaradenie komédia tu nevidím, tak zostáva len neveriacky krútiť hlavou. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama