Reklama

Reklama

Tony Zucho

(festivalový název)
  • Francie Tony Zoreil (více)

Obsahy(1)

Tony je opravdu výjimečný. Dívky jej pro jeho poněkud nevšední fyzické dispozice odmítají a jeho život je tak hotová noční můra. Jedna dívka je ale ochotná o Tonym uvažovat. Navíc je naprosto ideální. Hlavní cena z ročníku 2007. Valentin Potier absolvoval pařížskou filmovou školu ESRA. Tony Zucho je jeho první film na 35mm. [43. MFFKV 2008] [FFF 2009] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Lyncha 

všechny recenze uživatele

Proč se rodiče tváří šťastně, když jim v poradně oznámí, že dítě, které čekají, není vpořádku? Proč pak tohle dítě zběsile běhá po městě? Dozvíte se proč. Výborný střih, vtipné momenty, hra se zvuky. Škoda, že to všechno vyzní tak naprázdno. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

43rd KARLOVY VARY INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2008 - THE BEST OF THE PRAGUE SHORT FILM FESTIVAL - Nejlepší filmy Festivalu krátkých filmu Praha - 90%, AUDIENCE AWARD - Divácká cena deníku Právo (Divácká cena: 1234) - ???/??? ()

Reklama

defagoo 

všechny recenze uživatele

Provedení pěkné a precizní. Dobrý nápad - i jeho rozvedení do dalších poloh - velmi důležité (např. telefon, šeptání). Jen některé momenty v ději mě nepříjemně překvapily - ten měl být lepší. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama