Reklama

Reklama

Děti temnoty

(festivalový název)
  • Japonsko Jami no kodomotači (více)
Trailer

Obsahy(1)

Působivý a drsně nevybíravý snímek konfrontuje diváka se světem dětské prostituce a černého trhu s orgány v Thajsku. Zvolenou problematiku pojímá bez unylého sentimentu, ale zato s pečlivou komplexností. Ukazuje nejen oběti, ale i tíhu vnitřní viny těch, kteří poptávkou motivují obchod s dětmi. [43. MFFKV 2008] (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Uf, hodně drsný a těžko stravitelný snímek, nicméně jeho shlédnutí vůbec nelituji - pouze vcelku nevybíravě servíruje bezednou špínu tohoto světa a odpornou povahu mnoha lidí. Emočně slabším jedincům rozhodně sledování nedoporučuji. Pokud jde o mou oblíbenkyni Miyazaki Aoi, tak její půbavy si v tomto prostředí a okolnostech absolutně nebylo možné vychutnat. A ty cachtající se holčičky na konci si taky mohli odpustit... ()

bassator

všechny recenze uživatele

43rd KVIFF 2008 - HORIZONS - Horizonty, AUDIENCE AWARD - Divácká cena deníku Právo (Divácká cena: 1234) - 1.48/121 ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Překombinované, místy až příliš moralizující a uřvané. V závěru už totálně ztratíte přehled co a jak bylo zamýšleno a nejvíce zamrzí, že se film téměř celou dobu věnuje zcela jiným věcem než by měl. Snad jen šokovat umí zdatně (na projekci se při scéně znásilnění malého chlapce dvěstěkilovým upoceným chlápkem polovina první řady zvedla a odešla). (43. MFF KV - 12.7.08) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama