Reklama

Reklama

Mrtvá ruko, zaklepej

(festivalový název) (TV film)
  • Španělsko Mà morta, truca a la porta!

Obsahy(1)

Labyrint příběhů v městském mikrokosmu Barcelony, kde se v nevšedním knikhupectví prolínají lidské osudy ve svých citlivých bodech, aby je spojilo téma lásky, smrti a stárnutí, samoty, potřebnosti či zbytečnosti... [43. MFFKV 2008] (oficiální text distributora)

Recenze (5)

bassator

všechny recenze uživatele

43rd KVIFF 2008 - ANOTHER VIEW - Jiný pohled, AUDIENCE AWARD - Divácká cena deníku Právo (Divácká cena: 1234) - 1.66/324 ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Cenu pro největší filmový paskvil na MFF KV vyhrává... Mà morta, truca a la porta! Aha, on to je televizní film. Babkám s pletacími jehlicemi sjíždějícím odpoledne co odpoledne telenovely rovnou určený. S dodatkem, že babky musí mít morbidní smysl pro humor (ze závěrečné soulože jsem se oklepával hnusem). Několik vtipných situací, které nejsou nechtěné a směšné, by se ve filmu našlo, jenže zbytek - a vlastně celý film - je trágedie (houby komedie). Kondenzované zlo s nechutně pronikavým telenovelovitým odérem a jednou fešnou kolumbijskou uklízečkou, co vstane z mrtvých (rozhovor se sv. Petrem je ultimátní WTF). ()

docmen 

všechny recenze uživatele

Film je složen z kratších příhod, dohromady spolu souvisejících, podobně jako čeští knoflíkáři. Souvisejícím tématem je smrt a také hra mrtvá ruko, zaklepej. Částečně je film prostoupen erotikou. Objevují se zde velice vtipné scénky. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama