Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kiki (Isabelle Blais) studuje literaturu na univerzitě v Montréalu a trpí emočně nestabilní poruchou osobnosti, neschopností dlouhodobé citové vazby. Ve vzpomínkách se zobrazuje její život, otec, kterého nikdy nepoznala, a matka, která postupně propadá duševní chorobě a končí v péči v ústavu, takže Kiki vychovávala její babička. Aby se vyhnula emocionálním vazbám, se kterými má problémy, řeší to pitím alkoholu a sérií sexuálních, převážně fyzických vztahů, počínaje vstupní scény s jejím profesorem. Kiki se blíží třicítka, takže začíná mírně bilancovat, navíc její babička chátrá a chátrá a v souvislosti s tím stále mladá a atraktivní žena začíná chápat vyprázdněnost svých aférek s muži. Najde řešení? (Peabody)

(více)

Recenze (2)

Mertax 

všechny recenze uživatele

Kiki je skoro 30, předčasně zažívá krizi středního věku, reflektuje dětství prožité z větší části s babičkou. U toho s někym furt sexuje, chlastá. Film začíná sexuálním scénou s jejím profesorem literatury, a tím také končí. O vyloženě erotické drama, jak sem si domnívala- soudě podle fotek, se nejedná, vše je vcelku decentní. Ovšem celý film je tak nějak decentní, do žádného tématu se pořádně neopře, ničím se nezabývá do více, nezahloubá se víc do vztahu Kiki a její matky v blázinci, takže z vás za chvíli vyprchá jak předvolební sliby z politiků. ()

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

Její matka je v psychiatrickém ústavu a téměř ji nevnímá. Autorka Kiki (Isabelle Blais) spí téměř bezhlavě s muži, příliš pije a pohrouží se mezi touhou po lásce a strachem sblížit se. A tak se i románek s profesorem literatury Tchékym (Jean-Hugues Anglade) vyznačuje kolísavostí..., O: Borderline, CDN 2008; R: Lyne Charlebois H: Isabelle Blais (Kiki jako mladá žena); Jean-Hugues Anglade (Tchéky); Sylvie Drapeau (matka Kiki); Pierre-Luc Brillant (Michael Robin); Angèle Coutu (Mémé); Laurence Carbonneau (Kiki jako dítě) ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama