Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska je těžký oříšek k rozlousknutí a divoké kočky Sprotte, Frieda, Melanie, Wilma a Trude by o tom mohly vyprávět. Všechny s ní bojují úplně stejně jako postavy ze Snu noci svatojánské, kterou zkoušejí s učitelkou Rose. Melanie je zklamaná, protože ji Willi opustil kvůli o dva roky starší dívce. Frieda má komplikovaný víkendový vztah s Maikem, kterého potkala na jezdeckém táboře. Trude sní o rozpalujícím pohledu spolužáka Rickyho. A Sprotte stále ještě chodí s Fredem. Mezi nimi by bylo vše v pořádku, kdyby ovšem Sprotte nebyla tak strašlivě žárlivá. Její matka Sybille se chystá vdát za pohledného Aleca, když tu se najednou po dvanácti letech objeví otec Sprotte a Sybille se rozbuší srdce... Ale nejtěžší vztah ze všech má Wilma. Přes všechny citové přemety se parta drží pohromadě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Martanecek007 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě něco, co mi je proti chuti a asi to nedokážu ocenit, jako někteří uživatelé zde. Věc hlavních hrdinů mi prostě neseděl, nebavil mě, přišlo mi to divné. Možná proto, že už v tom věku nejsem. Kdybych byla, asi by mi to říkalo víc, i když musím říct, že by mě to ani tak neohromilo. Nedokoukala jsem to. ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Bol to veľmi príjemný film, na moje vlastné počudovanie. Zvyčajne nemecké filmy nemusím ale tento bol veľmi príjemný, dotýkal sa všetkých rozličných teen problémov aké sú. Na takých 55%, Nič prevratné ale ani nič, čo by ťa vyrušilo. ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama