Reklama

Reklama

VOD (1)

Britt Reid je synem Jamese Reida, vydavatele novin Los Angeles Daily Sentinel. James jednoho dne zemře na alergickou reakci na včelí bodnutí. Po Jamesově pohřbu se Britt seznámí s mužem jménem Kato, což byl Jamesův zaměstnanec, automechanik a přítel, který ovládá bojové umění a učiní z něj svého asistenta. Britt a Kato se rychle stanou nejlepšími přáteli a společně se opijí. Oba se shodnou, že Jamese nenáviděli. Navštíví hřbitov, aby usekli hlavu Jamesově pamětní soše. To také udělají. Britt vidí, jak nějací zloději přepadnou muže se ženou. Když se je pokusí zastavit, zmlátí ho. Naštěstí ho Kato zahlédne a pomůže mu. Britt přesvědčí Kata, aby se z nich stali superhrdinové, kteří budou chránit město před zločinem. Britt si začne říkat Zelený sršeň. V boji se zločinem jim zdatně pomáhá i nově najatá sekretářka Lenore. Kato sestrojí auto vybavené několika kulomety a dalšími zbraněmi. Obrněnému autu začnou říkat Černá kráska a bojují s ním proti všem zločincům... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 059)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Jo docela dobrý. Vše šlape tak jak má, a myslím, že jsem se ani na chvilinku nenudil. Sehraná dvojice, super hudba a hlášky, při srovnání s Kick-Ass je to tak nastejno, ale Green Hornet, o fous lepší. . Jen jsem zcela nepochopil promitani ve 3D, jelikoz v tomto filmu toho neni v tomto formatu moc vyuzito, takze Vas to jen otravuje (alespoň mě tedy) a ještě to vidíte tmavě. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Zelená včelička je pro mě velice milé překvapení. Úvodní scéna nabudila můj zájem a solidně ho udržovala celý film. Rogen sice zhubl, ošklivý zůstal nadále, ale stal se pro mě snesitelným díky míře hlášek, které ze sebe sypal. Chou by mi mohl přijet udělat kafíčko a Waltz se zapsal na můj osobní seznam charismatických záporáků. Příjemná akční oddychovka, které má místy hluchá místa, ale každopádně nenudí k smrti. 3D žádné, když nepočítám závěrečné titulky, ale děkuji za to, alespoň mám na léto sluneční brýle :o) ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ďalšia "komiksovka", ktorá za môže zaradiť medzi tie lepšie a ktorá sa nehrá na viac ako je. Hlavný hrdinovia sú fajn rovnako ako herci, ktorý ich hrajú, akcie sú dobré rovnako ako nápaditosť či scenár a hudba je na tom rovnako ako moment prekvapenia či Cameron Diaz. Podľa traileru to nevyzeralo bohvie čo, ale nakoniec je to akčná oddychovka, ktorá so zloduchmi zametá celkom štýlovo. Po druhom zhliadnutí musím zvýšiť hodnotenie. 80% - 4* ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Když jsem před rokem mluvil s Gondrym a ptal se ho, zda bude jeho hračičkářství i ve filmu Green Hornet, odpověděl: "Of course, it's me." a usmál se. Byl jsem tak ujištěn, že nebudu zklamán a taky jsem nebyl. Nevím, zda to bude těmi dramaty, se kterými se poslední dobou roztrhl pytel. Ale dlouho jsem se tak nepobavil a (hlasitě) nezasmál. Bravurně napsaný scénář plný absurdit, jenž vám budou otvírat bránice a herecké obsazení, které vám bude připomínat Růžového pantera nebo opětovně charisma padoušského Christopha Waltze, vás nenechá v křesle chladným. A z kina budete odcházet s hlavou plnou srš(n)ících hlášek. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.6/10] | me: Akási snaha o cool heroickú kombináciu Ružového pantera a Jacka Blacka. Ale Jack Black to nie je a Inspector Clouseau tiež nie. Britt Reid ako hlavná postava je veľmi nesympatická (a to buď scenáristicky, alebo herecky). Proste niekde sa stala chyba a človek sa ťažko stotožňuje s tým drzým imbecilom. Pričom samotné spracovanie celého motívu je miestami veľmi inovatívne a dostatočne dynamické, ... ale v zápätí nudné a trápne (či už kvôli zbytočným situáciám, alebo už spomínanému Brittovy Reidovi). Je to dosť nevybalansovaný film kde celkový dojem nie je nič extra. Film má svoje svetlé stránky, ktoré stoja za to (za ktoré je zodpovedný hlavne Christoph Waltz a efekty v dobrom strihu), ale celkovo obsahuje množstvo nevyváženého (nadbytočného) "junku", ktorý to celé akosi kazí. ()

Galerie (93)

Zajímavosti (24)

  • Producent Neal H. Moritz zbožňoval postavu Zeleného sršně (objevující se od 30. let v různých inkarnacích) už jako kluk a natočení hollywoodského ztvárnění jeho příběhu se pro něj stalo splněným snem. (Olík)

Související novinky

Zeleného sršně čeká drsný reboot

Zeleného sršně čeká drsný reboot

16.11.2016

Michel Gondry (Věčný svit neposkvrněné mysli) se v roce 2011 poprvé a naposledy vrhnul na hollywoodský blockbuster. Jeho Green Hornet je celkem oblíbenou komedií, studio Sony ale doufalo v mnohem… (více)

Seth Rogen jako Drake ve filmovém Uncharted?

Seth Rogen jako Drake ve filmovém Uncharted?

03.07.2013

Tak to asi není představa, kterou by s producenty ze Sony a firmy Naughty Dog sdílelo mnoho fanoušků. Ti si v roli videoherního lovce pokladů Nathana Drakea odjakživa představovali Nathana Filliona.… (více)

Seth Rogen svolává B-Team

Seth Rogen svolává B-Team

28.12.2011

Má za sebou rušný a opravdu pestrý rok. Byl komiksový v Green Hornetovi, digitálně animovaný v Paulovi a Kung Fu Pandě 2 a nakonec dojemný v 50/50. A jede dál. U studia Walt Disney Pictures zahájil… (více)

Gondry se vrací k „haluzím“, adaptuje Dicka

Gondry se vrací k „haluzím“, adaptuje Dicka

23.02.2011

Michel Gondry, jeden z nejosobitějších současných režisérů, dokázal Zeleným sršněm, že dokáže svůj originální rukopis odstavit na vedlejší kolej a natočit zcela standardní „hollywood“. Máme jej ale… (více)

Reklama

Reklama