Reklama

Reklama

Náš přítel Frank

Obsahy(1)

Městská rodina tráví léto v domě na venkově. Když naleznou opuštěného a zuboženého psa, jak se prochází po jejich pozemku, otec ho svěří instituci pro zvířata, ale děti, které si ho velice oblíbí, prosí, aby mohl zůstat u nich. Otec, ač nerad, nakonec přijde s řešením, přijatelným pro obě strany: děti psa sice mohou ošetřovat, starat se o něj, ale na konci léta jej musí vrátit zvířecí instituci, která ho nabídne potencionálním zájemcům. Pes, kterého pojmenují Frank, postupně spojí rodinu dohromady a nakonec se stane sám jejím nepostradatelným členem. (Sarkastic)

(více)

Recenze (5)

Kokutek odpad!

všechny recenze uživatele

Jakmile se objevil na scéně ten čokl, bylo jasný, kam se všecko bude ubírat. Není to ani sranda, ani žádný veledílo, možná ani béčko, jediný, co se mi tam líbilo, byl ten srub. ()

Aintcha 

všechny recenze uživatele

Klasický americký rodinný film, který se točí okolo domácího mazlíčka. Těchto filmů už tu bylo nepočítaně. A tento není ničím vyjímečný. Nakonec totiž vše dobře dopadne a nového mazlíčka rodiny si všichni oblíbí. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Nadmíru schématický americký rodinný film, jehož synonymem je sádrový trpaslík v předzahrádce maloměstského domku, který by byl samozřejmě stylově odlit ve formě rozkošného sádrového pejska. Všechny děti pod pět a babičky nad pětašedesát budou slzet... ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Tento snímek je typickým prototypem amerického rodinného filmu se všemi jeho znaky. Rodina, která spolu má strávit společné prázdniny, k sobě nemůže najít tu správnou cestu. Tzv. průvodcem se jim stane pes. Ten si postupně najde cestu ke všem členům rodiny a nakonec je spojí v jeden celek. Kolik takových filmů již vzniklo? Spoustu. A tento rozhodně nepřišel s ničím novým. Takhle je to jen podprůměrný film na jedno podívání, třeba po obědě. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama