Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmárka Holly počas nakrúcania dokumentárneho filmu stretne veľmi záhadnú a krásnu Vicki, ktorá o sebe tvrdí, že je skutočný upír. Od prvého momentu ju Vicki priťahuje a je ňou fascinovaná. Obe sa príliš skoro pustia do vášnivého ľúbostného pomeru. Avšak Vickina túžba po krvi narastá a keď Holly objaví, že Vicki je tehotná a čaká "upírie" dieťa, je vtiahnutá do špirály smrti... (chamba)

(více)

Recenze (4)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Nezávislý, trošku artový filmeček, nabízející něco trochu jiného než většina jeho obdob. Filmy o upírech nemám obecně moc rád (až na výjimky), ale zdejší pojetí mě dost zaujalo. Od začátku do konce se sice nedočkáme adrenalinu nebo čehokoli opravdu šokujícího, ale o tom Diary není - je to ta zvláštní atmosféra temného realistična, která mě u toho udržela až do konce. Malá změna občas nezaškodí, a tenhle lehce podpultový vempaja snímek je podle mě změnou příjemnou. ()

pools 

všechny recenze uživatele

Osobně se mi film hodně líbil. Na rozdíl od konkurence stojí film na zajímavém příběhu a ne na rozpočtu, zvláště konec mě dostal. Trochu mi to připomíná Let the right one in, ale takových kvalit bohužel nedosahuje. Pro mě prostě příjemné překvapení, u kterého naprosto nechápu plakát ;-) ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Vampire diary je nieco medzi upirskym hororom a lezbickou romancou(s prvkami erotiky). Hovori o tom ako sa na jednom vecierku typkov ,ktori sa "hraju" na upirov objavi skutocna upirka so "skutocnym" hladom po krvi a zalubi sa do dievciny ktora tuto akciu nataca na digitalnu kameru(touto digitalnou kamerou je robena aj vacsina zaberov vo filme).O deji by to uz asi stacilo....Z filmu dost srsi amaterskost ale zase nemozeme mat vsetko:) ()

Magika82 odpad!

všechny recenze uživatele

Žnr, v jehož hodnocení, tak jako u historických, okultních a vesmírných snímků neznám bratra. Amatérský pokus o nějaký nový směr? Kam? Do z 90% natočeného jednou amatérskou kamerou lesbicko-erotický film, kde vampýrismus je shnilou třešní na žluklém dortu?! Jděte mi s tím k šípku...či rovnou do Odpadu! ()

Reklama

Reklama