Reklama

Reklama

Chariots of the Gods? The Mysteries Continue

(TV film)
  • Kanada Chariots of the Gods? The Mysteries Continue
všechny plakáty
USA / Kanada, 1997, 46 min

Předloha:

Erich von Däniken (kniha)

Hudba:

Dana Kaproff

Obsahy(1)

Hlavní tezí tohoto dokumentu je, že mimozemské bytosti ovlivnily starou technologii. Erich von Däniken naznačuje, že některé starověké struktury a artefakty se zdají odrážet sofistikovanější technologické znalosti, než o kterých je známo nebo se předpokládá, že existovaly v dobách, kdy byly vyrobeny. Von Däniken tvrdí, že tyto artefakty byly vyrobeny buď mimozemskými návštěvníky, nebo lidmi, kteří se od mimozemšťanů naučili potřebné znalosti. (sator)

(více)

Recenze (2)

sator

všechny recenze uživatele

Hlavní tezí Chariots of the Gods je, že mimozemské bytosti ovlivnily starou technologii. Von Däniken naznačuje, že některé starověké struktury a artefakty se zdají odrážet sofistikovanější technologické znalosti, než o kterých je známo nebo se předpokládá, že existovaly v dobách, kdy byly vyrobeny. Von Däniken tvrdí, že tyto artefakty byly vyrobeny buď mimozemskými návštěvníky, nebo lidmi, kteří se od mimozemšťanů naučili potřebné znalosti. ()

Lukoh 

všechny recenze uživatele

Po filme Posolstvo Bohov prichádza Erich s "novými" objavmi na poli archeoastronautiky. Vidieť dôkazy o existencii starovakých civilizácií naozaj stojí za to. ()

Reklama

Reklama