Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aurora sní o tom, že se jednoho dne stane baletkou. Nicméně život není tak jednoduchý. Dvanáctiletá sirota Aurora Nedelina žije v pripyatském sirotčinci a náhodně se stane svědkem výbuchu černobylské atomové elektrárny v roce 1986. Po obdržení kritické dávky radiace je poslána do americké nemocnice, kde se setká s bohatým Rusoameričanem Nikem Astachovem, světoznámým tanečníkem, který emigroval ze Sovětského svazu před patnácti lety. Nik je talentovaný, úspěšný, mladý, ale zklamaný životem. Setkání s Aurorou mu pomáhá znovu se postavit na nohy. Každým dnem se však Aurora ztrácí víc a víc. Jen zázrak ji teď může zachránit. (Yaan2)

(více)

Recenze (2)

deizolator 

všechny recenze uživatele

Film, která vás dojme. Baletní představení na závěr uspořádané na počest umírající Aurory jejím baletním vzorem, ze kterého udělala člověka, je hezkou tečkou. ()

Yaan2 

všechny recenze uživatele

°°Aurora sní o tom, že se jednoho dne stane talentovanou baletkou. Nicméně život není tak jednoduchý. Dvanáctiletý sirotek Aurora Nedelina žije v sirotčinci v Pripyat a náhodně se stane svědkem výbuchu v Černobylu. Po obdržení kritické dávky radiace, je poslán do americké nemocnice, kde se setká s bohatou Ruskoameričankou (Nick Astakhov) - světoznámou tanečnící, která emigrovala ze Sovětského svazu před 15ti lety. Nick je talentovaná, úspěšná, mladá, ale zklamná životem. Setkání s Aurorou pomáhá Nick zase se postavit na nohy. Nicméně, s každým dnem se Aurora ztrácí víc a víc. Jen zázrak jí teď může zachránit… ()

Reklama

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Herecké obsazení pochází ze všech koutů světa. Ve filmu se objevují Dmytro Kharatyan z Ruska, Eric Roberts ze Spojených států, Nastya Zyurkalova z Ukrajiny, Dmitry Kharatyan z Uzbekistáni s arménským přízvukem, Anastasia Serdyuk z Ruska aj. (Yaan2)

Reklama

Reklama