Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Todd Dempsy je mladý manažer pracující v call centru pro prodej žertovných předmětů, jež však firma však přesune do Indie a Todd má dvě možnosti. Buď odletí do Indie, nebo přijde o práci. Odlétá tedy do Indie, pro něj úplně cizího světa. Seznámí se zde s lidmi, jejichž zvyky jsou mu úplně cizí a kteří nemají o Americe ani ponětí. Čeká ho nelehký úkol. Netuší však, že kromě starostí a podivných lidí tu potká i lásku. (TwoFace)

(více)

Recenze (10)

Looser 

všechny recenze uživatele

Trochu hořká komedie o v posledním době tolik modním trendu - outsourcingu. Americká korporace se rozhodne přesunout svoje call centru do Indie a spolu s ním tam přesune i mladého ambiciozního managera, který má dohlížet na zaběhnutí call centra. Samozřejmě nic není tak jednoduché jak se zdá, indická kultura má svá specifika a tak si Toad (hlavní hrdina) docela užije, než pochopí, že Indie má své kouzlo. Pro lidi z oboru IT, banking a spol. bude mít tento film víc než aktuální příchuť. ()

Mr.Lama 

všechny recenze uživatele

Viděno po seriálu Haló, tady Indie. Nebýt lokace toho filmu Indie byl by to běžnej romanták jakýho Hollywood vyprodukuje ročně tuny. Ale je to právě ta Indie co filmu přidává jednu hvězdu, chudoba alá Milionář z chatrče není tak výrazná ale asi o to víc reálná. A střet toho indického s americkým a ještě romance na pozadí z toho nakonec dělá jednoduchou oddychovku. Ten komediální říz seriálu mi ale přece jen seděl trochu víc. ()

Zofan 

všechny recenze uživatele

Herecky trochu plochý, ale jinak ohromně pozitivní film. Stejnojmenný seriál, který z tohoto filmu vychází je mnohem vymakanější a lépe koukatelný, ale tohle je příjemná romantická komedie a i přesto, že z Indie toho moc vidět není, tak vás ovane atmosféra a jako celek to rozhodně stojí za shlédnutí. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

pěkný film z prostředí indie, přiznejme si, v Indii je opravdu velká bída, a v t omto filmu je to ještě více ukázaný, hlavní představitel, ačkoliv se mu nechtělo jet do Indie za prací, přesto odjel, začátky byli těžké, ale člověk si asi zvykne na všechno, poznává nové přátelé ale i dokonce novou lásku, která je sice opětovaná, ale budoucnost jji čeká jiná, v tomto filmu byli i příjemní lidé, pěkně se na to koukalo, asi se mě začnou líbit indické filmy, ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama