Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě kamarádky Dominique (Alexz Johnson) a Ursula (Magda Apanowicz), odkryjí na hřbitově starověkou knihu. Tato kniha má nadpřirozenou sílu a splní v ní každou vepsanou touhu. Ursula je pomstychtivá a zničí tak každého, kdo se ji postaví do cesty. Dominique si uvědomuje, že kniha dává svému majiteli pocit nekonečné síly. Snaží se najít pomoc v kostele a dozví se, že musí zničit knihu dřív, než bude pozdě. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (27)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dve kamarátky sa jedného večera za záhadných okolností dostávajú ku knihe, ktorá dokáže plniť takmer každé želanie. Má to však háčik. Nie je to len taká obyčajná kniha, ako si mysleli. Mali by byť opatrné v tom čo si prajú. Čokoľvek čo v tomto filme hľadáte, alebo dúfate že uvidíte, je na vysoko amatérskej úrovni. Herci ako z nepodarenej kópie Beverly Hills 902 10, gore a efekty v propagovanej, predpokladanej kvalite TV filmu. Idiotské správanie v kombinácii s primitívnymi dialógmi "zahnali" túto "k....u" tam kam patrí. Teda napriek snahe tvorcov HBO, tesne nad úroveň najredších sračiek. Tento "horor" je úplnou stratou času. Radšej som si po 550siate mohol pustiť Pacha. Vyzdvihovať takýto snímok môže len niekto so skleným okom - 20%. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nápad docela dobrý, s provedením už je to mnohem horší (i s vědomím, že je to televizní film, ostatně, právě proto, že to bylo dělaný rovnou pro televizi, to mohli klidně zkrátit a vyhodit ty vatové nastavovací scény). Triky jsou místy otřesné (spadlý reflektor mě fakt rozesmál), jednotlivé nehody docela ujdou, jen mohlo být vidět víc (z puchýřů na ksichtě nejde vidět vůbec, ale vůbec nic; scéna s tágem je tak hrozně natočená, že si ji klidně mohli odpustit, no a scéna s nůžkami jasně ukazuje, že už zřejmě tvůrci nevěděli kudy kam a chtěli to mít rychle za sebou. Prostě je to na horor až moc televizně umírněné, levné, netvůrčí.... Nechápu, proč to dávali až před půlnocí, tohle klidně mohli dát jako podvečerní bubu večerníček. Jak říkám, námět a zápletku to mělo dobrou, jen tomu strašně nesedlo to TV provedení, pro širší uvedení by to možná dopadlo lépe. Částečně jsem u filmu do konce vydržel jen proto, že jsem čekal, jestli ty trojky nakonec bude mít..... ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Takový deník, to není nějaká lecjaká věc. Zdejší obsah neříká tak úplně pravdu, jelikož deník nedokáže splnit nic kladného. Když si Dominigue přeje větší prsa, nedostane je, pokud by ale bylo přáním, aby jí uhnila a upadla, pak by se dozajista splnilo. A pak je tu samozřejmě háček - něco za něco. Takový ten faustovský motiv - já ti budu plnit přání a ty mi za to dáš svoji duši. Někdo je ale ochoten duši klidně obětovat... Snímek evokuje podobné filmy z především osmdesátých let - čubky roztleskávačky, šikana na střední škole, železobetonoví mladíci (svaly ze železa a beton místo mozku) a utiskovaná dívka (s kamarádkou), co by se ze všeho nejraději všem pomstila. A má recht, jen to nebude zadarmo. Chybí ovšem osmdesátková nahota a šťavnaté gore. Mrtvých je dost, ale některé smrti divák ani nevidí - třeba jak skončit v pekle. Za šťastný konec ovšem klidně jednu hvězdu přidám. p.s. vysvětlovat knězi, co znamená název v latině....uf...no nic. ()

Kailo 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu se slušně rozjížděl. Efekty typu vypadaných zubů nepůsobily sice moc věrohodně, ale i tak se mi to líbilo.J enže v posledních 20 min. film ztrácí. Z docela koukatelnýho horůrku se rázem stala uplná hovadina.Nechápu scenáristu a už vůbec nechápu tak špátný výkon Briana Krause (Leo z Charmed) 35% ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Velmi dryáčnický, primitivní a vcelku jedovatý film. Snad jediné, co lze ocenit nějakým plusem, jsou střípky myšlenek o zlu, které se zde šíří díky ctižádostivosti. Čím vyšší ctižádostivost, tím větší snaha ničit ostatní. Jenže, to je jen částečná pravda. Na počátku všeho zla je hlavně pýcha. Naopak, obrana proti "knize zla" je tu ukázána jen nejasně a je jen slabounká. Závěr filmu je velmi špatný a svědčí o zmatenosti jeho tvůrců. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama