Reklama

Reklama

Hrůza v Connecticutu

  • USA The Haunting in Connecticut (více)
Trailer

Poté, co je rodina nucena se přestěhovat do nového bytu kvůli zdraví svého syna, začnou se v jejich novém domě dít zvláštní a nadpřirozené věci. Jak se později ukáže, nový dům stojí na místě, kde kdysi bývala márnice... (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer

Recenze (305)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Dobře je to rozjeté, má to pár zajímavých prvků které do americké duchařiny vpouští trochu čerstvého vzduchu a ještě to nestihlo úplně zklouznout do sraček aktuálního duchařského mainstreamu..... Ve výsledku to bylo docela fajn a i přesto, že to sem tam zasmrdělo kokotinou z toho mám dojem spíše pozitivní. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Podle skutečné události...cha, cha...jistě, blesky jim křižovaly barákem, dveře se samy otevíraly a zavíraly a dům se otřásal v základech. No, tomu snad uvěří jen naiva. Další duchařská tuctovka, která nevyděsí. Oceňuji, že film není přeplněn prvoplánovými lekačkami a že je zde nápad s krematoriem a nekromancií. Jenže co s horrorem, když naní strašidelný, ba co dím, spíše úsměvný. Zlaté hammerovské strašení... ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Režisér by si mal ujasniť priority. Chceme natočiť horor pri ktorom sa budú ľudia báť, alebo iba vystrašiť násťročných, pár očakávanými lakačkami? To druhé by išlo. Bohužiaľ, pri extra rýchlom tempe, keď od začiatku vidíme duchov a stále sa niečo deje, je trochu problém báť sa. Vlastne je to celkom nemožné. Snažil som sa, ale ten film nemá atmosféru, iba desiatky výjavov ohraničených priemerným príbehom. Páčili sa mi dve scénky; pleseň a ruky (v závere), inak klasický nezaujímavý konzum ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tradiční barák s příběhem, smrtelně nemocný chlapec vídající duchy a jeden vševědoucí pastor. Nejotřepaněji otřepaný model, který se mi kupodivu líbil a vůbec nepůsobil tak blbě, jak se na první pohled zdálo. Překvapilo mě to hlavně atmosférou, která byla pro strašidla jak dělaná a ta se v ní tudíž mohla prohánět přirozeně jako doma. Suma sumárum, příjemná, tisíciprvní variace na strašidelný dům, která mě příjemně překvapila. 65% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

A pak že duchařinám odzvonilo! Atmosféra "Hrůzy v Connecticutu" byla hustá jak bramboračka, chvílema mě skutečně mrazila, a několikrát mě nadzvedla z pohovky. Lekací scény tu vůbec fungují skvěle. Kamera se přiblíží k nějakému předmětu, vy zpozorníte, a očima zaostříte na to jedno místo... jenže lekačka přijde z druhé strany. I obsazení bylo sympatické. I když postava pastora v podání Eliase Kotease mi připadala jaksi navíc. Nechápu, proč ty nejzajímavější horory stáhnou naši distributoři z kin krátce před jejich premiérou, nebo je neuvedou vůbec. Doplatil na to jak Orphan, Pandorum, tak tahle skvělá duchařina. Hanba jim! ()

Galerie (26)

Zajímavosti (15)

  • Když jsou Matt (Kyle Gallner) a reverend (Elias Koteas) v ústavu, sledují režisérovu prvotinu Ward 13 (2003). (Campbell)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 63. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Ačkoliv se ve filmu dozvíme, že dům byl zničen požárem a následně přestavěn, ve skutečnosti k požáru nikdy nedošlo a dům dodnes stojí. (Pumiiix)

Reklama

Reklama