Reklama

Reklama

Dokonalý podraz

(seriál)
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2008–2012), 54 h 34 min (Minutáž: 41–57 min)

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Timothy Hutton, Gina Bellman, Saul Rubinek, Beth Riesgraf, Aldis Hodge, Phillip Edward Van Lear, Christian Kane, Jaime Ray Newman, Scott Lowell (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Jeden sa vyzná v únikoch. Jeden v boji. Jeden v počítačoch. Jeden v predstieraní. Všetci sú zlodeji, zvyknutí hrať sólo. Spojí ich ale jeden, ktorý má plán. Nikto nemá rád bohaté korporácie, skorumpovaných podnikateľov či politikov. Na súdoch proti nim jednotlivec neobstojí, strácajú obrovské balíky daňových peňazí... A tento tým vždy nájde cestu, ako im podkúriť a pritom trochu pomôcť bežnému človeku bez vplyvu, i sebe. (MoiJe)

(více)

Recenze (70)

gumbo 

všechny recenze uživatele

Stoupající tendence. Po třech sezónách zvedám ze 3* na 4*. Má to sympatické charaktery a příjemné dávkování humoru a napětí. Doufám, že hlavní herce uvidím i v něšem dalším, hlavně Beth Riesgraf alias Parkerová je skvělá. Ikdyž mi to občas přijde trochu nedotažené nebo moc jednoduše vyřešené, je to zábava. 80% ()

Mery235 

všechny recenze uživatele

..uzasny serial...podla mna ho si nemozno nezamilovat... kazda cast je jedinecna... a ta iskra pri scenach s Parkrovou a Hardisonom jednoducho nema chybu... no ked sa do toho prida Eliotove podpichovanie, neskutocne sa zabavam.. vtipne hlasky, prepracovane plany, akcne sceny... tomuto serialu vobec nic nechyba.. =) ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Môžem si len spievať:,, Líbí, mně se líbí....." a tak to aj je. Je to celkovo príjemný odpočinok, po všetkých tých CSI , kriminálnych a všelijakých sci-fi seriáloch, ktoré nemajú až tak premyslený koniec...A čo, že sú niektoré veci úplne nereálne? Zaujímavý je fakt, že sa dá vymyslieť vôbec toľko prípadov, na ktoré sa dá podfuk aplikovať. čo je obrovské plus tohoto seriálu je, že až tak nevykráda už natočené filmy. Nehovorím, že niektoré veci z nich neberie(Italian job, Dannyho 12), ale pokiaľ to robí, robí to tak, aby ma to neiritovalo. Veľmi pekné, osobne zbožnujem Parkrovú a Hardisna:D:D80% ()

ivicudus 

všechny recenze uživatele

Ako už bolo viackrát povedané, je to odľahčený americký Hustle. Zostava, ktorá sa ale zišla, má lepšiu chémiu a skvelo fungujú ako team. Pre mňa je Leverage ideálny oddychový seriál a ako fanúšik Doctora Who, si ma seriál získal už len narážkami a odkazmi naň. (Hacker Hardison sťahuje novú epku Doctora uprostred conu cez dva satelity, čo na tom nemôžete nemilovať...) Vypínam mozog, nahadzujem najväčší úškrn, vyložím nohy a pozerám. Ako aždý seriál, aj tento má niektoré nudnejšie vatové epky, v druhej sérii ich bolo viac po tom, ako Gina Bellman vynechala pár dielov, ale stále je to vysoko zábavný seriál. Práve odštartovala tretia séria a vyzerá, že má nakročené správnym smerom. ()

Ragdoll 

všechny recenze uživatele

Solidní základ by byl, s ním se dá seriál rozvinout do mnoha směrů a vymyslet spoustu zajímavých a originálních epizod s dobrými zvraty i akčními momenty, příběh nám to s radostí dovoluje. Pilot nastavil příjemné tempo a jako úvod a návnada k dalšímu sledování posloužil bezchybně, jen možná příliš překombinovaně. Herci se dělí na dvě skupiny: do jedné patří ti sympatičtí s průměrně rozvinutou schopností ve skutečnosti vyjádřit nějaké emoce a nevypadat uměle, osoby ve druhé mi nesedli hned v prvním momentě, kdy jsem je viděl, ale řekněme, že na plátně si vedou o něco lépe. Naneštěstí, hlavního hrdinu vidím spíše v té druhé. Může to i vyznít jako o něco horší provedení Prison Breaku, máme tu podobné důmyslné plány a riskantní a promyšlené operace, které mohou působit trochu jednoduše, v několika případech téměř amatérsky. Jinak dobře odvedená práce a osobně by mi nevadilo, kdyby se takovýchto seriálů točilo více. 80%. ()

Galerie (770)

Zajímavosti (2)

  • Mentora Parkerové (Beth Riesgraf) Archie Leach (Richard Chamberlain), který se v jedné z epizod objevil, je odkazem na Archibalda Leache, více známého pod jménem Cary Grant, který si ve filmu Chyťte zloděje (1955) zahrál právě roli zloděje. (Ragdoll)
  • Ve třetí epizodě přijede Eliot (Christian Kane) na koni do stájí a říká: "Pony express is never late". Jedná se o odkaz na dokumentární seriál Into the West (od r. 2005) rovněž z produkce TNT, kde postava ztvárněná Christianem Kanem jezdí pro Pony Express. (Barrymore)

Reklama

Reklama