Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (242)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezdička je za záver a zato, že Hostel opustil Slovensko. Druhá za tých niekoľko lepších scén, ktoré sa v trojke našli, ale toto pokračovanie bolo zrejme najslabším. Je pravdou že podstatne mladší som jednotku vnímal predsa len inak ako s odstupom času keď som nadelil už iba 1*, avšak svojim spôsobom bola lepšia ako toto pokračovanie.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Fandové komedie The Hangover (2009) si můžou nechat zajít chuť, i když ne tak doslova. Protože tohle pokračování Hostelu se svým způsobem může taky zařadit mezi „parodie-komedie“ hororového žánru. Eli Roth se od tohohle distancoval a dobře udělal. Přestože mám Scotta Spiegela docela rád (tedy hlavně jeho starší kousky), tak tady to provařil skoro na plné čáře. I já se přidávám k těm, kteří tvrdí, že jde o nejhorší díl celé série a není to jenom kvůli tomu, že se děj přesouvá ze Střední Evropy do Las Vegas. Oba předchozí díly jsem označil za průměrnou záležitost, ale tady jde už o podprůměr. Nezaujalo mne skoro nic, snad kromě úplného začátku. Většina herců předvedla mizerné výkony, napětí téměř nulové a mučení doslova odfláknuté (u toho jsem se měl jako bát?). ()

Reklama

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Tak hororoví fanoušci se dočkali i třetího dílu a můžu říci, že po ostupu Eliho Rotha od série a nahrazením Scotta Spiegela je hned znát docela posun kvality dolů. Co se týče pointy, tak ta jde a během filmu dokáže pěkně překvapovat, s herci už je to slabší a já se těšil každopádně na pěkně krvavé a odporné mordy, které zde už bohužel nejsou tak dobře provedeny a jsou nedotažené. Neříkám, že třetí díl je odpad, to rozhodně ne, ale příště už si ho nejspíš nepustím. 35% ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

sranda je, že todle už nemá s těma prvníma dvěma hostelama, který byli komedie (parodie)!!!, nic společnýho. Todle je prachobyčejnej horor, kerej se bere naprosto vážně a absolutně nedává smysl, že se to hlásí k těm hostelům, který se právě vážně vůbec nebraly. A ještě věčí sranda je, že trojka má nejlepší hodnocení, ačkoliv je z nich nejhorší, respektive nejméně originální. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Oproti předešlým dílům je to sešup dolu. Tohle je už fakt vyloženě béčkové. Atmosféra moc neexistuje. Prostě je to celé jen o tom, odbýt si pár brutálních scén, a to je vše. Povahový přerod "hlavních hrdinů" je neuvěřitelný. Tím myslím závěr. Většina lidí by se tak podle mě nezachovala.Na druhou stranu větší sračky existují, tak v rámci žánru hodnotím mírně podprůměrně. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v Las Vegas a Detroitu. (gogos)
  • Scéna kolem 40. minuty, v níž Scott (Brian Hallisay) rozsvítí lampičku a následně zalézá šváb pod koberec, se v podobném provedení objevuje i ve snímku Motel smrti (2007). (Syna.1990)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama