Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (242)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodně slabej filmek a se sérií Hostel má společný jen klub Lovců lidí. I prostředí se změnilo a ze Slovenska se přesunulo do Las Vegas. Další rozdíl je v tom, že boháči už sami nemučí a nezabíjejí lidi podle svého, ale sázejí si na to. Některé smrti jsou spíš nudný a ani zde není tolik krve jako v předchozích dílech. Jako úplně špatný film to není, ale čekal jsem spíš průměr jako u předchozích dvou. Za mě 40% :( ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ve třetím Hostelu se ze špinavých česko-slovenských uliček a továren přesouváme do noblesního města hříchu Las Vegas. Roth opustil palubu plnou uřezaných končetin a vydloubnutých očí, a na jeho stoličku zasednul Scott Spiegel, producent, kamarád Sama Raimiho a režisér kultovního Narušitele. "Bude to maso," chtělo by se říct, jenže to se díky zkrouhnutému budgetu nekoná. Vraždy jsou tentokrát na mírné úrovni a bohužel ani záporáci nejsou správně sleazy. Ještěže si na nás tvůrci přichystali alespoň těch několik překvapení, mezi nimiž vám zůstane v paměti hlavně to příjemně hravé intro. ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Nejsem překvapená, že Hostel III. dopadl takhle špatně. Jednička byla sice dobrá, dvojka už však byla hodně špatná. A trojka? Mizérie, která jen tak nenajde obdoby. Je to kýčovité, hloupé a atmosféry jaká byla v prvním díle to nemá ani co by se za nehet vešlo. Část mužského publika sice možná ocení až trapné množství spoře oděných zadků a bujných poprsí, ale jinak to nemá nic. Jednu hvězdičku dávám jenom proto, že jsem byla schopná to dokoukat. Víc k tomu říct ani nejde. ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhle krvavý úchylárny mi už začínají lézt pořádně krkem! Nejen, že to není dávno ničím zajímavý, ono je to čím dál víc nudnější a zoufalejší. Proč nemůžou u těhle filmů zůstat filmaři u prvního dílu?! Podobně, jako u SAW jsou další díly děs a hrůza. Základ filmu na morbidním týrání lidí, fajn...snad jednou, ale udělat kolem toho humbuk v podobě už třetího filmu? Pokud chce HOSTEL jít ve stopách SAW, tak proč ne. Od celkem ucházejícího prvního dílu to jde z každým dalším z kopce a tenhle snad poslední je jen neohodnotitelná ubohost. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Fandové komedie The Hangover (2009) si můžou nechat zajít chuť, i když ne tak doslova. Protože tohle pokračování Hostelu se svým způsobem může taky zařadit mezi „parodie-komedie“ hororového žánru. Eli Roth se od tohohle distancoval a dobře udělal. Přestože mám Scotta Spiegela docela rád (tedy hlavně jeho starší kousky), tak tady to provařil skoro na plné čáře. I já se přidávám k těm, kteří tvrdí, že jde o nejhorší díl celé série a není to jenom kvůli tomu, že se děj přesouvá ze Střední Evropy do Las Vegas. Oba předchozí díly jsem označil za průměrnou záležitost, ale tady jde už o podprůměr. Nezaujalo mne skoro nic, snad kromě úplného začátku. Většina herců předvedla mizerné výkony, napětí téměř nulové a mučení doslova odfláknuté (u toho jsem se měl jako bát?). ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první snímek série Hostelů (2005, 2007, 2011), který nenatočil Eli Roth a který nevznikl v Evropě. Zároveň i první, který byl určen primárně pro videotrh. (gogos)
  • Scéna kolem 40. minuty, v níž Scott (Brian Hallisay) rozsvítí lampičku a následně zalézá šváb pod koberec, se v podobném provedení objevuje i ve snímku Motel smrti (2007). (Syna.1990)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama