Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britský akční kriminální thriller divákům představuje čtveřici bankovních lupičů, jimž se v novinách přezdívá Kovbojové. Silver (John Simm) je řidič, Butch (Cristian Solimeno) má svaly, Billy (Ashley Walters) je mozek a Earp (Philips Glenister) má zkušenosti. A protože ví, že příležitostí ubývá, měl by jejich poslední kšeft být opravdu pořádný úlovek. Naplánují loupež nádherného smaragdu do všech detailů, jenže netuší, že na klenot má zálusk i bankovní úředník William, jehož opustila žena, a dvě tamní úřednice Samatha a Angie. Po dopadení Kovbojů ovšem nade vše touží detektiv Jerry…Film natočil Sacha Bennett. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

genetique 

všechny recenze uživatele

Zlodejská rutina, ktorá nepriniesla nič nové. Akurát bolo zaujímavé sledovať spolu znovu na scéne stretnutie Philipa Glenistera a Johna Simma, ktorí tvorili skvelú dvojku v seriáli 'Life on Mars'. 50%. ()

bobin odpad!

všechny recenze uživatele

Střídavě debatují policitsté, pak zase zloději a k ničemu to vlastně nevede . To vše doprovází nudně studiový orchestr , který diváka stále obtěžuje . Čekáte a čekáte a nakonec nevíte vlastně na co . ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Začátek celkem ujde, pohodová vykrádačka banky jako u Dannyho parťáků. Pak je další akce, ale tentokrát už trošku zmatená. Naši lupiči se ocitnou na policejní stanici a dost zvláštně z výslechu vychází najevo o co šlo. Naštěstí tam pustí ke konci tu loupež ještě jednou a tentokrát podrobněji, takže i méně pozorný divák (já) pochopí o co šlo. Na to, že to má 70 minut, a stačilo by 20, to dokázali autoři docela slušně natáhnout :-) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama