Reklama

Reklama

Divoká jízda

  • USA Ocatilla Flat
USA, 2007, 85 min

Režie:

Nils Myers

Obsahy(1)

Když je Maxovi představena Michelle, dostává jeho dosavadní život díky její bezstarostné povaze úplně jinou šťávu. Na cestě do Laughlinu se ale jejich bezstarostná jízda změní v drama, ve kterém figuruje mrtvé tělo a schránka s penězi a žetony z kasina. Náhle jejich přítomnost začíná přitahovat několik velmi podivných osob. Max a Michelle se musí rozhodnout, komu svěří svou důvěru. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Podivný snímek avšak s vcelku zajímavým dějem. Televizní kamera a neprofesionální herectví značně shazují veškerý potenciál příběhu a tak vše bohužel vyznívá zcela do ztracena. Také mnohé dialogy znění nelogicky a bez rozmyslu. Škoda, větší rozpočet a větší práce na scénáři a mohl to být vcelku zajímavý biják. ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je bez přehánění jeden z nejhorších filmů, který jsem kdy viděl. Důvod, proč nenapíšu, že to je to je opravdu ta největší sračka, je pouze ten, že mám pocit, že už jsem to někde psal a jelikož si nevzpomínám kde, nemám tak možnost to hned porovnat. Ale věřte, že to je opravdu strašné. 31% mi připadá jako ohavně nedodpovídající hodnocení a nechápu, jak někdo může...no nic, nebudu se rozčilovat. Důrazně nedoporučuji sledovat. ()

Reklama

andy60 

všechny recenze uživatele

U DVD edice bývá zvykem, že po technické stránce jsou filmy celkem v pohodě, ale obsahem je to bída. Tentokrát je to naopak. Kvalita obrazu je příšerná (rozpité barvy, špatné nasvícení atp.), ale film samotný tak špatný není. Ve zkratce - ňouma přijde k balíku peněz a neví, co si s tím počít. Aby to měl ještě těžší, hlavu mu zamotá sexuchtivá děva, která je do všeho zapletená víc, než by čekal. Scénář celkem obstojný, dokonce jsem uvažoval i o třech hvězdách. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Divoká jízda je další z těch céčkových thrillerů, které se k nám dostali díky DVD edici. Tentokrát se však jedná o film, který není vyloženě katastrofou. Sice u něj místy budete usínat nudou a z hereckých výkonů / dialogů vás málem trefí šlak, ale po příběhové stránce to zas až taková hrůza nebyla. Především pak herec, který zde ztvárnil učitele (hlavního hrdinu) si nevedl vůbec špatně. No a pak samozřejmě pobaví spousta laciných vulgárních narážek, které se tu objeví, převážně první dvacetiminutovka byla v tomto hodně aktivní. Takže za oholeného bobra (kterého já mimochodem taky rád, leč coby pití jsem ho nikdy nepil…)... ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Upřímně, o tomhle filmu jsem v životě neslyšel a ani jsem si o něm nic nepřečetl, když jsem si ho (náhodou) pořídil. Když jsem DVD strčil do přehrávače a vybafly na mě trailery na hodně špatně vyhlížející, laciné filmy, zděsil jsem se. A to vlastně přetrvávalo až do nějakých desíti minut, co film hrál. Potom jsem si zvykl na to, že o herecké výkony v tomto filmu ani nezakopnete, slušné nasvícení je něco, co nebylo v režisérově příručce „jak natočit film rychle a za málo peněz“… Nicméně atmosféra (asi od půlky filmu) byla slušná, stejně jako hudba. A dodíval jsem se až dokonce, to jsou taky plusové body. A právě proto, že jsem se dodíval na celý film, musím říct, že scénář nebyl zas tak špatný. To samé můžu říct o vykreslení charakteru hlavního hrdiny. A samotného mě překvapilo, jak film skončil. Takže shrnuto podtrženo - nečekejte zde nic velkého a možná budete (stejně jako já) vcelku mile překvapeni. 50 %. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama