Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Donald Lawson, ďábelské dítě z hororu 666: The Child, je již dospělý a je pevně odhodlaný naplnit svůj osud a stát se Antikristem. (TV Horor Film)

Recenze (2)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další film který ukazuje co by se stalo kdyby tu byl ďábel. Je to nepřímé pokračování filmu 666 The child od společnosti Asylum, a je na tom bohužel stejně bídně jako jeho předchůdce. Nemám rozhodně nic proti Asylum ale tohle je nudná blbost a když říkám nudná tak to myslím pořádně nudná. Představitel ďábla byl dost obyčejnej a neměl charisma které má třeba Neil z Omena 3. Nicméně sem tam se film snaží o jakousi atmosféru ale i ta se po chvilce ztrácí. Nejedná se o nějakou katastrofu ale není to ani průměrný film. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Vykradačka podobných filmov ako Omen a pod.Tehotná žena,nejaké tie stigmaty,kňaz,ktorý všetko vie a všetko predvída atď.Dosť nudný film,rozbieha sa to pomalým tempom.Na túto tému je dosť oveľa lepších filmov.Najlepšie zábery sú v kostole.Film vraj stal 500 000 tisíc dolárov.Čo síce nie je na takýto film veľa,ale sú aj filmy s nižším rozpočtom a sú lepšie.Ale spoločnosť Asylum je známa že dosť šetrí financiami.Ale takto to potom aj dopadne. ()

Reklama

Reklama