Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo, jo, jo. Losangeleští detektivové Riggs (Mel Gibson) a Murtaugh (Danny Glover) se vracejí do akce a pouštějí se do křížku s bandou kriminálníků, obchodujících na ulicích se zbraněmi – z policejních skladů! Joe Pesci je zpátky jako otravný bývalý mafiánský účetní Leo Getz a partu doplňuje Rene Russo jako drsná Lorna Cole, vyšetřovatelka z vnitřních záležitostí a – stejně jako Riggs – rozená hazardérka. Rizika jsou všude: věžák exploduje na mraky, obytný blok se složí jako domeček z karet, Riggs skočí na motorce do pětadvacetimetrové hloubky a Murtaugh prožívá svou obvyklou předdůchodovou paniku. Smrtonosná zbraň 3 není jen lepší. Je nejlepší! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (465)

Madison 

všechny recenze uživatele

Majsterka kung fu Renné Russo, paradoxne komický ksicht gangstera Joea ako pekelne štipľavé okorenenie a nakoniec bizarné duo Mel - Danny, ktoré môžu v rámci žánru predbehnúť iba ,,bayovskí bad boys." Akcia odtrhnutá z reťaze, skvelí herci, slušná hudba a hojná dávka primitívne úžasného humoru... čo viac si priať? ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Lethal Weapon je jedna z najvyrovnanejších sérii. V prvom diely sme sa zoznámili s postavami, v druhom prišlo viac cool akcii a hlášiek a tu v treťom sa to všetko ešte zvýšilo. Nechápem ako to tvorcovia robia, že každý diel je neskutočne super, plný nápadov a herecké výkony sú každým dielom lepšie a lepšie. Druhý diel dal do Lethla Weapon 2x viac všetkého a trojka prekvapivo tiež pridala. Joe Pesci, ktorý ma na dvojke s časti otravoval a časti bavil, dostal tu v treťom pokračovaní, tiež síce bláznivú úlohu, ale rozhodne som sa viac zabával ako nudil. O Gibsonovi a Gloverovi sa nemá cenu ani baviť od každého dielu im pribúda na charizme. A čo sa týka nového policajtského prírastku, (Rene Russo) tak nie lenže fajn zapadá, ale vďaka tej postave sa vytvorili skvelé dialógy, vtipne scény a dokonca aj akcie. Čo sa týka príbehu, tak ten mi tu príde najlepší. No čo sa týka záverečného finále, tak jednotka stále vedie. Zo všetkých zbraní je tento pre mňa najvtipnejší, no jednotka je o chĺpok lepšia. P.S.: počkajte si na scénu za titulkami. 95% - 5* ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Scénář je solidní, jde od akce k akci a Riggsovy námluvy s Lornou i Murtaughova krize ohledně zastřeleného mladého gangstera jsou fajn. Ale ten humor mě nepříjemně často míjí až irituje (pro začátek bych kompletně vystřihl Leo Getze), akce přes pár efektních momentů není nijak úchvatná (chtělo by to míň stříhat, ale to by třeba u bitek Lorny bylo hned vidět, co je i tak zřejmé a sice, že je za Russo komplet odkopala kaskadérka) a neškodil by výraznější záporák. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Opäť neodolateľná časť skvelej série, plná akcie a hlavne skvelých hlášok. Nie často sa stáva, že filmová dvojica dokáže vymačkať zo svojich postáv všetko a udržať filmovú dokonalosť v štyroch pokračovaniach. Trošku mi tu však vadila až prílišná náhodovosť a ani Rene Russo mi s Riggsom tiež nejak nešla dokopy. 90%. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Od drsnější hláškoidní kriminálky 80. let se film svým laděním přesunul blíž k explozivní akční komedii let devadesátých a s tím bohužel ztratil část svého kouzla. Příběh je chabý a s ohlédnutím na předchozí dva díly i dost neoriginální. Padouch opět nevýrazný jako bílá šmouha ve sněhu. Režie ucházející, ačkoliv se stále nemohu zbavit dojmu, že Richard Donner prostě neumí natočit akční scénu, která by nebyla zbytečně over-the-top. Větší akcentování rodinných motivů nepotěšilo, ale ještě je snesitelné. Hláškaření mezi hlavními parťáky nedosahuje perlivosti Blackových dialogů a zbytečně často přerůstá v chaotické překřikování, do kterého se nyní s mnohem větší vervou bohužel zapojuje extra otravný Joe Pesci. 75% Zajímavé komentáře: tron, buldock ()

Galerie (52)

Zajímavosti (27)

  • Náklady na výrobu byly 35 milionů amerických dolarů. Tržby za první víkend v USA přes 33 milionů dolarů. (BloodMax)
  • Zápas NHL mezi Los Angeles Kings a Toronto Maple Leafs, kde policajti honí padoucha na ledu a tím přeruší hru, nehrají skutečné týmy NHL. (Kulmon)

Reklama

Reklama