Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo, jo, jo. Losangeleští detektivové Riggs (Mel Gibson) a Murtaugh (Danny Glover) se vracejí do akce a pouštějí se do křížku s bandou kriminálníků, obchodujících na ulicích se zbraněmi – z policejních skladů! Joe Pesci je zpátky jako otravný bývalý mafiánský účetní Leo Getz a partu doplňuje Rene Russo jako drsná Lorna Cole, vyšetřovatelka z vnitřních záležitostí a – stejně jako Riggs – rozená hazardérka. Rizika jsou všude: věžák exploduje na mraky, obytný blok se složí jako domeček z karet, Riggs skočí na motorce do pětadvacetimetrové hloubky a Murtaugh prožívá svou obvyklou předdůchodovou paniku. Smrtonosná zbraň 3 není jen lepší. Je nejlepší! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (465)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Jediným menším záporem je, že byl oproti jedničce a dvojce slabší příběh, ale jen o trošku. Jinač je to opět velkolepá podívaná se skvělým duem Mel Gibson a Danny Glover. Vše funguje jako dřív, skvělé vtipy, hlášky, i akce je tu dost. Bavil mě opět herec Joe Pesci a přibyla nová herečka k filmu Rene Russo, která se dobře - hláškově vyplnovala s Melem Gibsonem. Hudba stejná, takže opět povedený díl. Hodnotím film celkově na 95% = ***** ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Trojka “zbraně” je možna zbytečně velkolepá. Explodující mrakodrap, honička v metru tohle všechno zde klidně nemuselo být, protože to ubírá na věrohodnosti příběhu. Jasně už předešlé díly byly taky sci-fi, ale udržovaly si nějaký alespoň domnělý kontakt s realitou, což tuto sérii činilo vyjímečnou. Třetí díl zkrátka doplácí na zbytečně přemrštěný rozpočet. Jinak je film velice slušným mixem akce a humoru, I když díky nedotaženému scénáři a chybami v logice příběhu to vše nedrží tak dobře pospolu, jako v minulých dílech. Přesto, velice slušná kriminálka. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Porad dost dobry pokracovani i kdyz na jednicku a dvojku uz to nema ale stale docela slusna zabava uz se to cely vic posouva do komedialniho zanru nicmene akce je stale dost a je kvalitni hlavni zaporak byl taky dobrej nevim proc tu na nej kazdej nadava celkove vzato serie se vic posunuje do komedialni polohy ale porad to slape a samozrejmne souhra hlavniho dua je i nadale bezchybna takze rozhodne i nadale spokojenost ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že je to na mě moc užvaněné, moc "vtipné". Méně je někdy více a já bych klidně mohla připlácnout čtvrtou hvězdici za povedenou komediálně akční kriminálku se sympatickými hrdiny, kdyby trochu méně blábolili (méně hlášek, více kvalitních) a kdyby byla scénáristou výrazně omezena überotravná postava Lea Getze. Jinak dobrý, nenudilo, pobavilo, akorát mě to chvilkama prostě sra... vyměšovalo. 68% EDIT: No, předchozí napsané platí, ale tenhle film prostě nepatří mezi tříhvězdičkové. "Říznul ses při holení?" "Jo." "Stará žiletka?" "Starej ksicht!" 74% ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Z policejního skladu se záhadně vypařil nemalý arzenál, což by Riggs s Murtaughem bez problémů objasnili, ale zrovna na to nemají čas. Po jedné Riggsově partyzánštině totiž dostali možnost se za odměnu převléci do slušivých uniforem, štrádovat si to po vlastních nohou po asfaltu a dohlížet nad silničním provozem. Vyšetřovatelka Coleová však časem pochopí, že ti dva otravní pochůzkáři jí mohou s případem pomoci a od této chvíle je vymýcení zločinu pouhou formalitou. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (27)

  • Murtaughova (Danny Glover) loď se jmenuje "Code 7", což je u L.A.P.D. (Los Angeles Police Department) kód pro přestávku na oběd. (Bauer)
  • Film obsahuje potitulkovú scénu. (Makky)
  • Náklady na výrobu byly 35 milionů amerických dolarů. Tržby za první víkend v USA přes 33 milionů dolarů. (BloodMax)

Reklama

Reklama