Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Červený trpaslík od A do Z je bonusový dokument, který vybírá nejzajímavější momenty seriálu a řadí je abecedně. Lidé spojení s Trpaslíkem i fanoušci z řad slavných osobností probírají své oblíbené charaktery a scénky. (Mertax)

Recenze (12)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jasne, na jednu stranu se tu clovek v podstate nic (novyho) nedozvi, tohle fakt neni zadnej dokument, jen proste vyber scenek z Trpaslika namixovanej s nekolika rozhovorama se znamejma osobnostma, ktery reknou, jakou maj radi postavu, dil a podobne. I kdyz rozhovory, vzdy z nich vypadnou tak tri, ctyri vety. Jenze proste to jsou skvely scenky ze skvelyho serialu, ktery by v podstate obstaly klidne bez tech rozhovoru. Takze tech 5* to samozrejme da. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tak názory celebrit na oblíbené epizody a postavy je fajn, to mě zajímá a třeba názory Stephena Hawkinga a Patricka Stewarta nejen pobavily, ale i potěšily. Hodně fajn byly i záběry ze setkání fanoušků, takovéhle věci mě vždycky pobaví. Pokud jde o sestřih těch nejlepších scén, je to opravdu zbytečné, kdyby tam dali více rozhovorů, bylo by to určitě lepší. Jenomže jde o nejlepší scény, takže prostě musím dát plný počet, neboť se mi to líbilo. A písmeno Z je (v tomto případě) vskutku parádní. 100%. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení vlastně sráží fakt, že jsem čekal opravdový dokument a dostal jsem v podstatě jen přehlídku scének ze seriálu, doplněnou řadou známých osobností. ()

Mr.Jackass 

všechny recenze uživatele

Slabota...Ač velký fanoušek červeného trpaslíka, tento pořad nepřináší nic nového vyjma toho, že ukazuje několik osobností, jež seriál sledovali....Jinak souhrn ukázek, které jsem v seriálu viděl a vůůůůůbec nic nového. Pořad úplně k ničemu... ()

SG-1 

všechny recenze uživatele

"Když jsme přijali role v Červeném trpaslíkovi, bylo nám řečeno, že se jedná o prestižní drama. Ne o nějakou přihlouplou komedii, kde vám na hlavu spadne krokodýl." -herci- ()

Fixa

všechny recenze uživatele

Počítám se za fanouška, ale tohle bylo tak nějak zbytečné. Když si budu chtít pustit svůj oblíbenej díl, ke konkrétní situaci, vždy budu vědět po čem sáhnout a nemusí mi to nikdo sestřihávat ()

Reklama

Reklama