Reklama

Reklama

Trojdílný muzikál Doctor Horrible's Sing-Along Blog, určený výhradně pro internet, pojednává o šíleném vědci a zároveň superzločinci, který je platonicky zamilovaný do dívky z prádelny, Penny. Je však příliš plachý na to, aby ji oslovil. Zároveň velmi touží po tom, aby se dostal do ligy superzločinců. V cestě za splněním obou snů mu však stojí jeho věčný rival a superhrdina Captain Hammer, který ho ve všem poráží. Scěnář napsal uznávaný tvůrce Joss Whedon, spolu se svými bratry a snoubenkou jednoho z nich, během stávky scénaristů a celý projekt natočil s minimálním rozpočtem s pomocí svých známých. (Sydia)

(více)

Recenze (291)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Asi nejzásadnějším problémem, který jsem při sledování tohoto miniseriálu měla, byl fakt, že odjakživa nemám ráda muzikály a to hlavně ty moderní. Za celou dobu jsem se navíc nemohla nijak vžít ani do jedné z postav a všichni tři hlavní protagonisté mi byli krajně nesympatičtí. Kdo miluje How I Met Your Mother, asi musel být spokojen, ale Neil Patrick Harris se na mém žebříčku oblíbených herců rozhodně nepohybuje. Přesto, že jsou ohlasy velice kladné až nadprůměrné, já si připadala jako ve špatném snu. Záměrná lacinost a stupidní dialogy pro mě byly vcelku utrpení. Několik málo písniček bylo docela vtipných, ale podstata celé této interpretce a její vyznění mě nechalo velmi chladnou. Po zhlédnutí Dr. Horribla a po přečtení několika recenzí jsem se cítila jako na jiné planetě. Tohle opravdu nebyl můj šálek čaje. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Whedon vie vynikajúco narábať s minimom rozpočtu. Bohužiaľ horšie je to so scenárom, ktorý hlavne v prvej polovici nevie nakopnúť príbeh správnym smerom. Piesne sú vynikajúco napísané, ale majú strašnú produkciu. Nehodia sa tam gitary ani rockové bicie, chýba v nich miesto pre orchester a dychy. Dosť sklamanie, ale záver stojí za to a prináša to, (aj) pre čo sme milovali Buffy a Firefly - emócie! ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Tropami k prasknutí nabité trojaktové drama pro ústřední trojúhelník. Prakticky každá věta a scéna obsahují skrytý odkaz na něco jiného, několik mnoho scén, které vám docvaknou nebo si něčeho zvláštního všimnete až na druhém sledování, údajně výtečný obsah DVD, které se snažím marně sehnat (několik superskrytých bonusových scén v průběhu filmu, alternativní zvuková stopa komentář A K TOMU JEŠTĚ alternativní zvuková stopa komentář: muzikál), mnohá symbolika tolik oblíbená Jossu Whedonovi, horribly catchy tunes, neskutečně dojemný příběh s ještě dojemnějším koncem a poslední scénou dávající řadu otázek zvídavému divákovi. Na celkovou stopáž čtyřiceti minut je to velice, velice štědré. A to nepočítám úžasný hlas úžasné Felicii Day (a i Harris a Fillion nezůstávají pozadu). ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Ty jo, takhle zhuštěný děj se jen tak nevidí! Tolik postav z mých oblíbených seriálů jsem viděl snad už jen v kravině podobného typu a sice v Dog's Breakfast, ale tohle je snad ještě lepší. Kéž by všechny muzikály měly tak skvělé vlezlé písně jako tohle a ano, nechtěl jsem, aby to skončilo, spíš bych si představoval na toto téma nějakých 6 velkofilmů o délce dvou a půl hodin....jo něco jako Star Wars třeba. Jo a on je i soundtrack? Konečně budu poslouchat něco, co má smysl :-) ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Předem se omlouvám za své emoce. Sakra tohle je, ale pecka ! Neil Patrick Harris je fantastický, úchvatný, k sežrání, nejlepší ! Jeho hlas mě vždycky odrovná. Bombasticky natočený miniseriál s tímhle géniem. Dr. Horrible's Sing-Along Blog je úlet jak se patří. Chci víc ! Chci pokračování ! Chci slyšet Harrise zpívat a hrát ! Legendary ! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • Na DVD komentáři štáb vtipkuje, že ta černovlasá žena se slunečními brýlemi, která sedí vedle kapitána Hammera, když zpívá písničku "Everyone´s a Hero in Their Own Way" je Sarah Michelle Gellar. Režisér Joss Whedon ovšem pro teleizi uvedl, že to ona není. (HappySmile)
  • V seriálu zazní celkem 14 písní. (R´Hell)

Reklama

Reklama