Reklama

Reklama

Trojdílný muzikál Doctor Horrible's Sing-Along Blog, určený výhradně pro internet, pojednává o šíleném vědci a zároveň superzločinci, který je platonicky zamilovaný do dívky z prádelny, Penny. Je však příliš plachý na to, aby ji oslovil. Zároveň velmi touží po tom, aby se dostal do ligy superzločinců. V cestě za splněním obou snů mu však stojí jeho věčný rival a superhrdina Captain Hammer, který ho ve všem poráží. Scěnář napsal uznávaný tvůrce Joss Whedon, spolu se svými bratry a snoubenkou jednoho z nich, během stávky scénaristů a celý projekt natočil s minimálním rozpočtem s pomocí svých známých. (Sydia)

(více)

Recenze (291)

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Ty jo, takhle zhuštěný děj se jen tak nevidí! Tolik postav z mých oblíbených seriálů jsem viděl snad už jen v kravině podobného typu a sice v Dog's Breakfast, ale tohle je snad ještě lepší. Kéž by všechny muzikály měly tak skvělé vlezlé písně jako tohle a ano, nechtěl jsem, aby to skončilo, spíš bych si představoval na toto téma nějakých 6 velkofilmů o délce dvou a půl hodin....jo něco jako Star Wars třeba. Jo a on je i soundtrack? Konečně budu poslouchat něco, co má smysl :-) ()

Pirabin 

všechny recenze uživatele

Muzikál? Ano! Film o superhrdinech? Ano! Film kde je nejzlejší postava kůň? Ano! Niel Patrick Harris znovu dokazuje, že kromě komediálního talentu umí také zpívat, poprvé nás o tom mohl přesvětšit v divadelní verzi Sweeny Todda, kde hrál mimojiné Tobbyho. Muzikál, který nadchne originalitou a humorem, který si střílí z komixových klišé, a ke konci působí jako drama...co více by si divák mohl přát? Jedině tak pokračování... ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Předem se omlouvám za své emoce. Sakra tohle je, ale pecka ! Neil Patrick Harris je fantastický, úchvatný, k sežrání, nejlepší ! Jeho hlas mě vždycky odrovná. Bombasticky natočený miniseriál s tímhle géniem. Dr. Horrible's Sing-Along Blog je úlet jak se patří. Chci víc ! Chci pokračování ! Chci slyšet Harrise zpívat a hrát ! Legendary ! ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Na web filmeček je Dr. Horrible neskutečně našláplou záležitostí s velice chytlavými písničkami, příjemným humorem a opravdu nečekaným závěrem. Whedonovi se podařilo obsadit mé oblíbené seriálové herce s vtipným Neilem Patrickem Harrisem v čele, krutopřísným Nathanem Fillionem a hlavně kouzelnou Feliciou Day. Škoda, že se vše odehrálo tak rychle a že se tato minisérie nedočkala většího rozvinutí. ()

Fleur6 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarený "seriál", ktorý má AŽ tri dvadsaťminútové diely. Odporúčam všetkým, ktorí majú radi Barneyho, resp. Neila Patricka Harrisa z HIMYM. Ako sme sa mohli presvedčili už v niektorých častiach tam, spieva vskutku obstojne. Taká malá zlatá jednohubka, ktorá je okrem iného i dobrou paródiou hrdinských komixových adaptácií. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • Na DVD komentáři štáb vtipkuje, že ta černovlasá žena se slunečními brýlemi, která sedí vedle kapitána Hammera, když zpívá písničku "Everyone´s a Hero in Their Own Way" je Sarah Michelle Gellar. Režisér Joss Whedon ovšem pro teleizi uvedl, že to ona není. (HappySmile)
  • Napísané Jossom Whedonom počas stávky scenáristov. (Mihail123)
  • Univerzální zadní dvorek užívaný pro scény s uličkou a pro dramatický vstup kapitána Hammera na scénu, je jedna z částí, která byla zničena při požáru studia v roce 2008. (HappySmile)

Reklama

Reklama