Reklama

Reklama

Trojdílný muzikál Doctor Horrible's Sing-Along Blog, určený výhradně pro internet, pojednává o šíleném vědci a zároveň superzločinci, který je platonicky zamilovaný do dívky z prádelny, Penny. Je však příliš plachý na to, aby ji oslovil. Zároveň velmi touží po tom, aby se dostal do ligy superzločinců. V cestě za splněním obou snů mu však stojí jeho věčný rival a superhrdina Captain Hammer, který ho ve všem poráží. Scěnář napsal uznávaný tvůrce Joss Whedon, spolu se svými bratry a snoubenkou jednoho z nich, během stávky scénaristů a celý projekt natočil s minimálním rozpočtem s pomocí svých známých. (Sydia)

(více)

Recenze (291)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Lehce ujetý miniseriálový úlet se skvělým Nielem v hlavní roly. Dr. Horrible je ten (snaží se být ) nejhorší padouch světa s touhou patřit do nejstrašnějšího klanu Zlatého koně a který chce zárověň získat dívku snů, kterou mu bohužel přebere namyšlený superhdina Kladivo. Souboj může začít :-D. Je to hovadinka s originální příběhem a skvělýma písničkama. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ode dneška jsem ve Zlém spolku Zla, pokud vše půjde podle plánu, což půjde, protože mám doktorát z hrůzostrašnosti.“ Vždycky jsem se považoval za kladného hrdinu a ono to tak není. Vždyť mně se ten současný světový řád taky nelíbí, takže asi brzy ukradnu nějaké divuflonium a nařežu kapitánovi Hammerovi tak, že bude i s tím svým velkým kladivem mezi nohama utíkat k psychiatrovi. Ano, tak to udělám a je mi jedno, jestli mě za to ocení Gándhí nebo Zlý kůň. Tohle je prostě zpívaná válka a v té mi nikdo nebude házet auto na hlavu. Doktore na ně, protože mě bavíš. I když kapitán mě bavil ještě o mrazící paprsek víc. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Neil Patrick Harris a Nathan Fillion v bláznivém muzikálovém úletu Joss Whedona.? Oh yeah! Ono to totiž vážně funguje. Songy jsou až nebezpečně chytlavý, příběh je jeden velkej úlet a Harris je (zase) legendary. Hodně dobrá muzikálová jednohubka, které by klidně i slušel větší rozpočet a více dílů. Tohle byla totiž fakt sranda. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze tohle neni pouze pilot k serialu, na to by se to presne hodilo, mame tady zrod zaporaka a bohuzel to v nejlepsim skonci. Ale jinak tomu nemam co vytknout, superzabavnejch 40 minut s jednoduchym, ale prijemnym dejem o zaporakovi zamilovanym do pipiny z pradelny a jeho protivnikovy, kterej neni zase uplne stoprocentni kladas, ale spis takovej hajzlik, navic vyvoj pribehu ke konci vcelku prekvapi, do toho naprosto paradni pisnicky, frajer Harris v hlavni roli a jeho poskok pan Vlhky v podani Simona "Howarda" Helberga. Jasnejch 5*. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Génius Joss Whedon spojil talent a hlas (!) Neila Patricka Harrise se skvělým vzhledem a schopností mít nadhled nad čímkoliv Nathana Filliona. Výsledek? Absurdně strašlivě boží! Všechno má své meze, i zpěv kovbojů v pozadí místo nudného čtení dopisu, ale proč neochutnat pocit jít po těchto hranicích vkusu a nevkusu/ vtipnosti a trapnosti? Doctor Horrible's Sing-ALone Blog je perfektní ukázkou, jak lze za málo peněz, s dobrým nápadem a výbornými herci udělat cokoliv. V poslední době se nejpřehrávanějším albem stal právě soundtrack z tohoto "experimentu" kdo nevěří v sílu a dokonalost písniček ... toho neznám:)). PS: The hammer is my... :) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • Omračující paprsek Dr. Horribla, který později přemění na smrtelný paprsek, je omračující zbraň, kterou nosí vojáci Alliance v seriálu Firefly, avšak zde ji má Dr. Horrible obráceně. (HappySmile)
  • Seriál byl časopisem Time jmenován 4. nejlepším televizním seriálem roku 2008, přestože byl vytvořen pouze pro internet a nikdy se neplánovalo, že by běžel klasicky v televizi. (HappySmile)
  • Seriál se umístil na první příčce na iTunes a držel se tam 5 týdnů za sebou. (HappySmile)

Reklama

Reklama