Reklama

Reklama

Neřízená střela

  • Velká Británie Wild Target (více)
Trailer

Victor Maynard je v duchu rodinné tradice profesionálním zabijákem. Dalo by se říci, že je ve svém oboru absolutní špička. Svou práci vykonává rychle, precizně a nezanechává žádné stopy. Jeho obličej nikdo nezná, dokonce ani jeho kolegové zabijáci netuší, jak přesně vypadá. Brzy oslaví 55. narozeniny, žije sám bez potomků a jeho matka se obává, že by mohl být homosexuální a nezanechat po sobě pokračovatele rodinné tradice. Jednoho dne dostává Victor zakázku na zabití mladé podvodnice a zlodějky Rose. Prodala svému zákazníkovi panu Fergusonovi padělaný obraz za 900 tisíc liber. Zdá se to jako snadný úkol, ale Rosino chování je naprosto nevyzpytatelné. Victor selhal. Victorova matka je velmi zklamaná a žádá syna, aby se svému zákazníkovi hned omluvil a svou chybu napravil. V tu dobu už má však Rose na mušce Fergusonův muž. Než však stihne Rose zabít, Victor ho zastřelí. Šokovaná Rose žádá, aby ji Victor chránil. Domnívá se, že je soukromý detektiv, a nabízí mu 30 tisíc liber týdně za svou ochranu. Nasedají do Rosina auta, kde však na ně čeká další zabiják. Toho si vezme na mušku mladík Tony, který se na místě činu vyskytuje spíš náhodou a ze svého konání je vyděšený. Victor v něm odhaluje velký talent, a vezme ho proto s sebou. Všichni tři se nyní musí ukrýt. Jako bezpečné místo určí Victor drahý hotel. Náhodou se v hotelu a na stejném patře ubytoval i Ferguson, kterého Rose podvedla. Ferguson si najímá nového zabijáka Dixona. Jeho úkolem je zabít Rose i Victora Maynarda. Úplnou náhodou Ferguson a jeho pomocník objeví Rose a Victora v hotelu. Okamžitě se za nimi vydají. Victor, Rose a Tony ujíždějí v malém mini cooperu, pronásledováni velkým mercedesem. Mají štěstí, jejich pronásledovatelé nezvládnou řízení, a těžce se zraní. Victor odveze Rose a Tonyho do svého domu na venkove. Zde budou všichni v bezpečí. Victor nabízí Tonymu, že mu poskytne zdarma šestitýdenní výcvik, a Tony rád přijímá... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (706)

iamek 

všechny recenze uživatele

Emily Blunt je prostě nádherná. Jen díky její kráse a hereckému obsazení mě snímek docela bavil. Jen škoda, že nebyl využit potenciál trošku více. Námět vypadal luxusně. Rupert Grint v roli žáka zabijáka byl úžasný a doufám, že jeho kariéra půjde stále nahoru. Jen škoda, že film nebyl až do konce tak akční jako na začátku. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie, výborná! Naposled jsem se takhle bavil když jsem viděl Soumrak mrtvých a to je už hodně let nazpátek. Během celého filmu mi přišlo, jako kdyby se do filmu nedodstala francouzština jen ve formě učení jednoho herce z filmu, ale celou atmosférou. Ten film totiž vyzní šíleně francouzsky a nevím, zdali by se to angličanům líbilo. Je totiž plný bláznivých, střeštěných a přirozeně zábavných scén, které dokážou potěšit a kupodivu se to nezastaví do samotného konce. Herci jsou také třída, těm se vytknout nedá už vůbec nic. Úžasný Bill Nighy, nádherná Emily Blunt a mým mládím prolezlý Rupert Grint z Harryho Pottera. Do toho pár dalších známých herců, kteří utváří parádní atmosféru tohoto filmu a fakt, že jsem se opravdu parádně bavil. Wild Target je tak komedií, kde jsem se smál od začátku do konce a to scénář nemusel obsahovat ani jednu nechutnou natož pak nemožnou scénu, která chtě nechtě musí pobavit. Prostě přirozený průběh, pár dobrých herců a atmosféra jak z Francise Vebera vystřihnuta. Co víc chtít... ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

velmi velmi zábavné, i přes určitou otravnost Emily Blunt v první půli.. Příběh sice není nějak výjimečný, zase je tu nějaký starý bručounský (ne tak jako Clint, mnohem více anglicky galantně) samotářský chlápek, tentokrát zabiják a sledujeme jeho vývin v starého tancujícího chlápka.. Ta zápletka, která je do tohoto "vývoje" dána, taky není až tak originální, leč vše zlepšuje minimálně o dvě třídy výš skvělý anglický humor - taková scéna sledování i s tou "nehodou" totálně zabaví, a takového humoru, mnohdy morbidního, je tam mnohem víc. + stylová a styl filmu plně zachovávající auto honička. Herci v čele perfektním charismatickým elegánem Nighym jsou víceméně jen komické figurky, ale přesto mají čím zaujmout. Jak jsem už psal, Blunt by si zasloužila v první polovině to, co psal Cervenak, ovšem v druhé se to výrazně zlepší, a krásná je celý film, takže by ji bylo škoda. Grint je Ron... co víc napsat, zas takový jemně zaostalý homelesslike guy :) Hlavní záporák v první polovině filmu je ten klasický komediální blbeček, v druhé ale převezme štafetu Freeman a ten už je opravdu vyšinutý blázen a navíc krásně se tvářící (závěr).. Takže vcelku sympatická komedie, sice stavící na prověřených parametrech, ale osvěžená hereckou sestavou a břitkým humorem. a dobrými písničkama jak z muzikálu. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Plejáda britských hereckých hvězd, odlehčené vyprávění, suché vtípky. Zkrátka průměrná britská komedie, která rozhodně neurazí, ale nic světoborného se tu taky nekoná. Bill Nighy při svém pokročilejším věku už nabízí spíše charisma než nějaké zabijácké dovednosti, ale Emily Blunt je jako vždy rozkošná a je fajn vidět dospělého Ruperta Grinta. 60 % ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné filmové pohladenie, ktoré sa nesie v duchu ľahkej komédie. Nečakajte výbuchy smiechu, ale skôr úsmevy nad situáciami ktoré uvidíte. Filmu dodáva šmrnc hlavná ženská rola, ktorej sa zhostila Emily Blunt a myslím, že ju zahrala na jednotku. Každé slovo aj pohyb prináša s takou milou ľahkosťou a nadhľadom. Pochváliť musím tiež jej kostýmy. Potešilo ma aj obsadenie Ruperta Grinta, známeho z Harryho Pottera. Veľmi dobrý film. Neopozeraný, s hviezdnym obsadením a vtipnými momentami. Občas sa síce človek musí preniesť cez to, čo nie je úplne označené "kóšer", ale vo výsledku je to celkom roztomilá prehliadka. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (14)

  • V oknech jedoucího auta, ve kterém mají sedět Victor Maynard (Bill Nighy), Tony (Rupert Grint) a Rose, je možné všimnout si, že místo herců jsou ve voze kaskadéři. (Chegi)
  • Před dvojicí homosexuálů v baru, kam Victor (Bill Nighy) pronásleduje Rose (Emily Blunt), je možné všimnout si lahve dvanáctky Budějovického Budvaru. (Illuminare)

Reklama

Reklama