Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čas mládí a prvních tanečních. Komedie o dívce Renatě na prahu dospělosti... Renata je jedináček, je jí šestnáct a právě se chystá do tanečních. Ona se ale vůbec netěší, raději by chodila na lekce juda. Domluví se s kamarádem a místo tanečních kroků se učí základům juda. Matka nic netuší, protože se na první hodině setkala s dávným přítelem ze studií a stejně jako Renata tajně utíká z tanečních, kde dceři měla dělat garde, na chvíli si zavzpomínat na mladé sny a ideály. Jenže Renata ji jednou náhodně v kavárně spatří a je tím hluboce zasažena. Své tajemství vmete matce do očí a vnese rozvrat do celé rodiny… (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Někdy mne iritovaly ty dialogy, ze kterých jsem ani na třetí pokus nevytušil zde se mluví o tanečních nebo o judu. Přiznám se, že ke konci mi lezla ta mladá na nervy tak, že bych jí rozbil hubu. Booože. No, snímek je to asi pro kategorii mladých diváků, ale myslím, že nezaujal ani je. Tohle, jestli byla komedie, tak nevím no. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Jan Kačer a Nina Divíšková hrají rodiče přirozeně, je z toho cítit že opravdu žili spolu. Babička Antonie Hegerlíková je taky super, i mladá Zora Vesecká. Příběh o jednom nedorozumění, které zapříčiní, že v rodině nastane tlak, který musí zákonitě vybuchnout. Jako komedií bych inscenaci rozhodně nenazval, na místě by bylo spíše rodinné drama. ()

Reklama

milos.bradik 

všechny recenze uživatele

Nemám rád Divíškovou, ale tady není nízké hodnocení její vina. Není to ani vinou zlatovlasého Kodeta, který zde působí spíš směšně než svůdně. Vadilo mi hlavně, že  dcera zde podvádí rodiče a její matka se tajně schází se svým přítelem z mládí, ale hlavní motto inscenace je, hlavně, že se drží rovně a že jsou všichni k sobě upřímní. Dokonale pokrytecké, všichni se tváří velmi čestně, ale kdyby jejich chování nevyšlo najevo, tak by podváděli dál. Jediný klad inscenace je hezká hlavní hrdinka. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama