Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

genetique 

všechny recenze uživatele

Pre nadšenca akčných filmov nie je nič lepšie ako odreagovať sa po neuspešnej skúške z matematiky práve takýmto filmom. Ultimátny nárez, krásny béčkový príbeh, ktorý tvorcovia podávajú s takou ľahkosťou akoby boli priekopníkmi tejto filmovej kategórie. Ak sa ešte niekedy budem cítiť pri podobnom filme tak, akoby som prvýkrát pozeral Karate Tiger s Van Dammeom, tak to bude takmer stopercentne ten Florentinov. Fighty sú dokonalé, priam na metál, a choreografovia by si mali dať patentovať každú scénu, pretože toľko originality a nápaditosti som v jednom filme dávno nevidel. Štýl kamery veľmi osobitý, ale kameraman a režisér presne vedeli čo robia a práve prostredníctvom kamery je divák pri akčných scénach stále viac a viac vo vytržení. Jednoducho - malý vianočný darček pre každého, kto tento film netrpezlivo očakával. 80%. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ringová mlátička jaká tu dlouho nebyla, sešla se tu fakt vrchní elita v čele s perfektním a extrémně namakaným Scottem Adkinsem, kterej se tu po nic moc Ninjovi rehabilitoval a masakruje soupeře stejně brutálně jako v minulým dílu a ty jeho kombinovaný super kopy jsou fakt něco neskutečnýho a navíc v záloze tu je i mistr Capoeiry Lateef. Prostě super bojovka, která sice neoplývá zrovna geniálním scénářem, jestli teda scénář nějakej vůbec byl, tu a tam jsem o tom zapochyboval, ale všechno ostatní už je tak jak se suší a patří, teda až na hlavního záporáka, už mi přijde trapný, jak pokaždý musí vybrat toho největší kašpárka ze všech, bylo tady asi 5 daleko drsnějších a lepších protivníku, ale člověk pak musí koukat na přihřátýho neohrabanýho kolumbijce... ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

...a ze zlého strejdy stal se strejda hodný, kterému teď, milé děti, budeme držet palečky, aby ostatním strýčkům pěkně nakopal prdel. Opět vynikajícím způsobem natočené bojové scény, ale protože příběh je tu na úrovni poměrně výrazně rozvinuté mentální zaostalosti, a protože se nejedná o záznam z mistrovství světa ani o porno, házím do ringu tři ručníky a končím. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Väznica s maximálnou ostrahou v skorumpovanom Gruzinsku je hostiteľom Prvého bojového turnaja väzňov. Zišlo sa tam osem právoplatne odsúdených vrahov, aby bojovali v mene svojej krajiny. Sú tam tí najlepší zápasníci z Grécka, Severnej Kórei, Chorvátska, Francúzska, Brazílie, USA, Ruska a domácich Gruzincov reprezentuje favorit súťaže, kolumbiský pašerák drog. Scenár tohoto filmu je absolutný nezmysel, nad ktorým sa škoda pozastavovať. Avšak akcia, súboje v ringu, údery, kryty, kopy sú nasnímané a zostrihané perfektne. Brutálne duely pri ktorých sa lámu kosti a krv strieka na všetky strany. *** ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Stalo se neuvěřitelné. Já viděl akční bojovej film, kde se vůbec nic neklepalo a já každej boj shlédnul naprosto pohodlně, s přehledem a co víc? S celou kupou neskutečně vostrejch efektů. A co je ještě víc? Film je takovejch bojů plný. A co je ještě....ještě větší nářez? Že film není vůbec blbej, herci mi jsou sympatičtí a závěrečná scéna by se měla zapsat do zprávy o akčních filmech pro nová desetiletí....Proboha, jak na to přišla banda béčkařů, že my diváci chceme vidět film, kde něco bude vidět a nás z toho nebudou bolet palice?....Nevěřil jsem vlastním očím. Neporazitelný: Vykoupení je naprostej nářez, na který nevim co pořádně říct. A závěrečná scéna? Jen potvrzuje 100% dokonalost skutečné akce ve filmu, kterou by si představoval do budoucna častěji! Prosím... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Prvý film, kde herec Lateef Crowder (Santiago Silva) vyhral svoj súboj. (ywo666)
  • Natáčalo sa od 18. mája do 20. júna 2009 v Bulharsku. (m.a.t.o.)
  • Bojovú choreografiu mal na starosti Larnell Stovall. Zároveň bol aj režisérom druhého štábu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama